Telefon

Infolinia sklepu internetowego: (22) 428 36 66 (pn-pt 9:00-16:00)    Zamówienia telefoniczne: (22) 245 42 22 (pn-pt 9:00-15:00)

Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 300
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: (22) 428 36 66 lub napisz do nas
Koszyk
0
Ulubione
0

CESSIBON Bita śmietana 250 g 8711900023946

EAN: 8711900023946
Nazwa wariantu
CESSIBON Bita śmietana (1)
Zadaj pytanie o przedmiot

CESSIBON Bita śmietana 8711900023946

11,49
Cena za kg: 45,96
butelka 250 g
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
DODANO DO ULUBIONYCH
Proszę wypełnić wszystkie wymagane pola

Składniki

śmietana
cukier w płynie (8% cukier)
gaz nośny: podtlenek azotu
emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych
stabilizator: alginian sodu
aromat

Zalecenia dla alergików

Mleko
Zawiera

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza na 100 g
wartość energetyczna
914 kJ/220 kcal
tłuszcz
18 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
13 g
węglowodany
12 g
w tym cukry
11 g
białko
2,6 g
sól
0,1 g

Obliczona wartość odżywcza

na 100g
Wartość energetyczna (kJ)
914.00000
Wartość energetyczna (kcal)
220.00000
Tłuszcz (g)
18.00000
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)
13.00000
Węglowodany (g)
12.00000
w tym cukry (g)
11.00000
Białko (g)
2.60000
Sól (g)
0.10000

Przygotowanie i stosowanie

Sposób użycia: 1. Przed użyciem dobrze schłodzić. 2. Lekko wstrząsnąć. 3. Przed pierwszym użyciem wyłamać zawleczkę wyginając do tyłu dziubek. 4. Podczas używania trzymać pojemnik ze śmietanką, pionowo zaworkiem ku dołowi. 5. Po udekorowaniu od razu podawać. 6. Po użyciu dziubek i zaworek dokładnie przepłukać ciepłą wodą.

Przechowywanie

Najlepsza temperatura przechowywania do użycia produktu +2°C-+7°C. Przechowywać w temp. od +2°C do +24°C.

Warunki przechowywania

Min. temp. °C
2
Maks. temp. °C
24

Rodzaj przechowywania

Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia

Adres producenta

FrieslandCampina Professional Grote Baan 34, 3560 Lummen, Belgia

Adres internetowy

www.temar.pl

Adres dystrybutora

PPH Temar, Sp.j., P. Klaczak, M. Klaczak, ul. Tartaczna 34, 40-749 Katowice, www.temar.pl

Kontakt

PPH Temar, Sp.j., P. Klaczak, M. Klaczak,

Adres kontaktowy

ul. Tartaczna 34, 40-749 Katowice

Adres zwrotny

PPH Temar, Sp.j., P. Klaczak, M. Klaczak, ul. Tartaczna 34, 40-749 Katowice, www.temar.pl

Waga

Waga brutto
332

Marka

Cessibon

Format oznakowania alergenów

Tłusty druk

Średnia miara

Średnia miara (e)

Wymiar liczbowy

Wymiar liczbowy
250

Pozostałe informacje

250 g e = 242 ml

Rozmiar opakowania

250

Rodzaj opakowania

Typ
Aerozol

Rodzaj materiału opakowania

Oznaczenie materiału
40 - Stal

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Bita śmietana w sprayu. Sterylizowana UHT - Zaw. tł. 18%.

Ostrzeżenie dotyczące bezpieczeństwa

Uwaga: pojemnik pod ciśnieniem: Ogrzanie grozi wybuchem. Przechowywać z dala od źródeł ciepła, gorących powierzchni, źródeł iskrzenia, otwartego ognia i innych źródeł zapłonu. Nie palić. Nie przekłuwać ani nie spalać, nawet po zużyciu. Chronić przed światłem słonecznym. Nie wystawiać na działanie temperatury przekraczającej 50 °C/122 °F.

Marka standaryzowana

Marka
Cessibon

Jednostka (tekst opisowy)

g

Jednostka (specyficzna)

Jednostka (specyficzna)
Gramów

Logotypy stron trzecich

Green Dot

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem