Telefon

Infolinia sklepu internetowego: (22) 428 36 66 (pn-pt 9:00-16:00)    Zamówienia telefoniczne: (22) 245 42 22 (pn-pt 9:00-15:00)

Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 300
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: (22) 428 36 66 lub napisz do nas
Koszyk
0
Ulubione
0

DIAMANT Cukier drobny 1 kg 5907069000499

EAN: 5907069000499
Nazwa wariantu
DIAMANT Cukier drobny (1)
DIAMANT Cukier drobny (2)
DIAMANT Cukier drobny (1)
DIAMANT Cukier drobny (2)
Zadaj pytanie o przedmiot

DIAMANT Cukier drobny 5907069000499

7,45
Cena za kg: 7,45
torebka 1 kg
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
DODANO DO ULUBIONYCH
Proszę wypełnić wszystkie wymagane pola

Produkty podobne

DIAMANT Dry Demerara Cukier trzcinowy nierafinowany
DIAMANT Dry Demerara Cukier trzcinowy nierafinowany 500 g
5,99 zł Cena za kg: 11,98
SANTE Golden Granulated Cukier trzcinowy złocisty nierafinowany
SANTE Golden Granulated Cukier trzcinowy złocisty nierafinowany 1 kg
13,95 zł Cena za kg: 13,95
DIAMANT Cukier puder
DIAMANT Cukier puder 250 g
3,49 zł Cena za kg: 13,96
GOLD PACK Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
GOLD PACK Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany 1 kg
11,89 zł Cena za kg: 11,89
GOLD PACK Demerara Cukier trzcinowy nierafinowany
GOLD PACK Demerara Cukier trzcinowy nierafinowany 500 g
6,99 zł Cena za kg: 13,98
KRÓLEWSKI Cukier trzcinowy nierafinowany
KRÓLEWSKI Cukier trzcinowy nierafinowany 500 g
4,99 zł Cena za kg: 9,98
DIAMANT Cukier kostka trzcinowy nierafinowany
DIAMANT Cukier kostka trzcinowy nierafinowany 500 g
10,99 zł Cena za kg: 21,98
INTENSON Erytrytol
INTENSON Erytrytol 250 g
9,99 zł Cena za kg: 39,96
SANTE Dietto Ksylitol
SANTE Dietto Ksylitol 250 g
15,75 zł Cena za kg: 63,00
KRUGER Ksylitol
KRUGER Ksylitol 250 g
14,99 zł Cena za kg: 59,96

Opis produktu

Słodkie pieczenie Łatwo rozpuszczalny. Idealny do pieczenia delikatnych ciast. Doskonały do wyrobu kremów, ubijania śmietany i piany z białek, słodzenia zimnych napojów, sałatek owocowych i deserów. Wyśmienity do zamrażania owoców.

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna
1700 kJ
Wartość energetyczna
400 kcal
Tłuszcz
0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
0 g
Węglowodany
100 g
w tym cukry
100 g
Białko
0 g
Sól
0 g

Obliczona wartość odżywcza

na 100g
Wartość energetyczna (kJ)
1700.00000
Wartość energetyczna (kcal)
400.00000
Tłuszcz (g)
0.00000
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)
0.00000
Węglowodany (g)
100.00000
w tym cukry (g)
100.00000
Białko (g)
0.00000
Sól (g)
0.00000

Kraj

Kraj pochodzenia
Polska

Cechy

Produkt polski
idealny do ciast i kremów
z natury, w zgodzie ze środowiskiem

Przechowywanie

Przechowywać w suchym miejscu

Rodzaj przechowywania

Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia

Adres producenta

Curownia Środa ul. Niedziałkowskiego 27 63-000 Środa Wlkp. Wyprodukowano dla: Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o. ul. Mickiewicza 35, 60-837 Poznań www.diamant.pl

Adres internetowy

www.diamant.pl

Kontakt

Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.

Adres zwrotny

Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o. ul. Mickiewicza 35, 60-837 Poznań www.diamant.pl Jeśli masz pytania, życzenia, sugestie. Zadzwoń do nas! +48 61 8665061

Waga

Waga brutto
1012

Marka

Diamant

Dodatkowe informacje

Więcej o produkcji w zgodzie ze środowiskiem po zeskanowaniu kodu QR lub na www.znatury.slodkielaczy.pl Instagram: slodkielaczy YouTube: slodkielaczy Facebook: slodkielaczy

Wymiar liczbowy

Wymiar liczbowy
1

Rozmiar opakowania

1

Rodzaj opakowania

Typ
Torebka

Rodzaj materiału opakowania

Oznaczenie materiału
22 - Papier

Przepisy

Beza z owocami Składniki: Beza: 6 białek, 300 g cukru drobnego Diamant, 1 łyżka soku z cytryny, 1 czubata łyżka mąki ziemniaczanej, szczypta soli Krem: 120 g słodkiej śmietanki 30 %, 120 g mascarpone, 1 łyżka cukru pudru Diamant, 50 ml pomarańczowego soku Przygotowanie: 1. Białka w temperaturze pokojowej wlej do miski i zacznij ubijać. Gdy zaczną robić się sztywne, dodaj szczyptę soli i kontynuuj ubijanie. Cukier dodawaj stopniowo, po łyżce. Ubijaj, aż cukier rozpuści się, a masa będzie sztywna i lśniąca (ok. 7-8 min.). 2. Dodaj mąkę ziemniaczaną oraz sok z cytryny. Wymieszaj tylko do połączenia składników. 3. Na papierze narysuj okrąg o średnicy ok. 20 cm i energicznie wyłóż ubitą, lśniącą masę, formując kopiec, a boki podnieś łopatką. 4. Piecz przez 25 minut w 120 °C z termoobiegiem, później zmniejsz ogrzewanie do 95 °C i piecz przez ok. 3-5 h obserwując, by się nie przypaliła. Po wyłączeniu, uchyl drzwi i zostaw do wystygnięcia, najlepiej na całą noc. 5. Schłodzoną śmietankę ubij z cukrem pudrem i łyżka po łyżce dodawaj mascarpone w temperaturze pokojowej, a potem sok z pomarańczy, ciągle ubijając. 6. Udekoruj bezę kremem i owocami. Podawaj od razu!

Informacje o recyklingu

Opakowanie
Nadające się do recyklingu

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Cukier drobny.

Marka standaryzowana

Marka
Diamant

Telefon kontaktowy

+48 61 8665061

Jednostka (tekst opisowy)

kg

Jednostka (specyficzna)

Jednostka (specyficzna)
Kilogramów

Logotypy stron trzecich - pozostały tekst

Nadaje się do recyklingu

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem