Telefon

Infolinia sklepu internetowego: (22) 428 36 66 (pn-pt 9:00-16:00)    Zamówienia telefoniczne: (22) 245 42 22 (pn-pt 9:00-15:00)

Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 300
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: (22) 428 36 66 lub napisz do nas
Koszyk
0
Ulubione
0

DIAMANT Cukier puder 250 g 5907069000024

EAN: 5907069000024
Nazwa wariantu
DIAMANT Cukier puder (1)
DIAMANT Cukier puder (2)
DIAMANT Cukier puder (1)
DIAMANT Cukier puder (2)
Zadaj pytanie o przedmiot

DIAMANT Cukier puder 5907069000024

3,49
Cena za kg: 13,96
pudełko 250 g
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
DODANO DO ULUBIONYCH
Proszę wypełnić wszystkie wymagane pola

Produkty podobne

ZIELONY LISTEK Ksylitol Cukier brzozowy
ZIELONY LISTEK Ksylitol Cukier brzozowy 500 g
23,49 zł Cena za kg: 46,98
NATURAVENA Erytrytol
NATURAVENA Erytrytol 250 g
10,99 zł Cena za kg: 43,96
WIODĄCA MARKA Edulcorel Ksylitol
WIODĄCA MARKA Edulcorel Ksylitol 250 g
11,99 zł Cena za kg: 47,96
DIAMANT Cukier trzcinowy nierafinowany
DIAMANT Cukier trzcinowy nierafinowany 1 kg
10,99 zł Cena za kg: 10,99
INTENSON Erytrytol
INTENSON Erytrytol 1 kg
29,99 zł Cena za kg: 29,99
ZIELONY LISTEK Erytrytol
ZIELONY LISTEK Erytrytol 250 g
16,50 zł Cena za kg: 66,00
ZIELONY LISTEK Cukier kokosowy
ZIELONY LISTEK Cukier kokosowy 300 g
10,99 zł Cena za kg: 36,63
SANTE Dietto Ksylitol
SANTE Dietto Ksylitol 250 g
15,75 zł Cena za kg: 63,00
NATURAL LIFE Erytrytol
NATURAL LIFE Erytrytol 250 g
10,99 zł Cena za kg: 43,96
ZIELONY LISTEK Stevia Słodzik naturalnego pochodzenia (250 tabletek)
ZIELONY LISTEK Stevia Słodzik naturalnego pochodzenia (250 tabletek) 13.8 g
14,54 zł Cena za kg: 1053,62

Opis produktu

Idealny składnik ciast, kremów, lukrów i polew Subtelnie przyprószy oraz udekoruje ciasta i desery Sprawi, że domowe wypieki będą delikatne i puszyste

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna
1700 kJ / 400 kcal
Tłuszcz
0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
0 g
Węglowodany
100 g
w tym cukry
100 g
Białko
0 g
Sól
0 g

Obliczona wartość odżywcza

na 100g
Wartość energetyczna (kJ)
1700.00000
Wartość energetyczna (kcal)
400.00000
Tłuszcz (g)
0.00000
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)
0.00000
Węglowodany (g)
100.00000
w tym cukry (g)
100.00000
Białko (g)
0.00000
Sól (g)
0.00000

Cechy

idealny do wypieków
z polskich buraków
w zgodzie ze środowiskiem

Przechowywanie

Przechowywać w suchym miejscu. Po użyciu szczelnie zamknąć.

Rodzaj przechowywania

Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia

Adres producenta

Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o. ul. Mickiewicza 35, 60-837 Poznań

Adres internetowy

www.diamant.pl

Kontakt

Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.

Adres kontaktowy

ul. Mickiewicza 35, 60-837 Poznań

Adres zwrotny

Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o. ul. Mickiewicza 35, 60-837 Poznań Serwis konsumencki: tel. +48 61 8665061, www.diamant.pl

Waga

Waga brutto
268

Marka

Diamant

O marce

Sprawdź także Cukier puder z aromatem waniliowym oraz Cukier puder trzcinowy.

Dodatkowe informacje

www.facebook.com/slodkielaczy

Wymiar liczbowy

Wymiar liczbowy
250

Rozmiar opakowania

250

Rodzaj opakowania

Typ
Pudełko

Przepisy

Uniwersalne bezy Przygotowanie: 4 białka ubić na sztywno ze szczyptą soli. Powoli dodawać 250 g cukru pudru nie przestając miksować i nie dopuszczając do powstania grudek. Na koniec dodać płaską łyżkę mąki ziemniaczanej i miksować kilka minut. Przy pomocy szprycy lub woreczka z uciętym rogiem nakładać na wyłożoną papierem blachę pożądane kształty bezy, zachowując między nimi odstępy. Pieczenie: Piec w temp. 120-140 stopni przez około 45 minut (obserwując co jakiś czas). Uwagi: Temperatura oraz czas pieczenia to wartości orientacyjne - należy je zawsze dostosować do swojego piekarnika. Należy obserwować wygląd bez, by podjąć decyzję o wydłużeniu lub skróceniu czasu pieczenia. Malutkie bezy na jeden gryz. Większe - do przełożenia kremem. Płaskie okręgi jako zwieńczenie tortu.

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Cukier puder.

Marka standaryzowana

Marka
Diamant

Telefon kontaktowy

+48 61 8665061

Jednostka (tekst opisowy)

g

Jednostka (specyficzna)

Jednostka (specyficzna)
Gramów

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem