Telefon

Infolinia sklepu internetowego: (22) 428 36 66 (pn-pt 9:00-16:00)    Zamówienia telefoniczne: (22) 245 42 22 (pn-pt 9:00-15:00)

Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 300
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: (22) 428 36 66 lub napisz do nas
Koszyk
0
Ulubione
0

DIAMANT Cukier puder 500 g 5907069000277

EAN: 5907069000277
Nazwa wariantu
DIAMANT Cukier puder (1)
DIAMANT Cukier puder (2)
DIAMANT Cukier puder (1)
DIAMANT Cukier puder (2)
Zadaj pytanie o przedmiot

DIAMANT Cukier puder 5907069000277

3,99
Cena za kg: 7,98
torebka 500 g
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
DODANO DO ULUBIONYCH
Proszę wypełnić wszystkie wymagane pola

Produkty podobne

ZIELONY LISTEK Stevia z erytrytolem Słodzik naturalnego pochodzenia
ZIELONY LISTEK Stevia z erytrytolem Słodzik naturalnego pochodzenia 140 g
14,99 zł Cena za kg: 107,07
ZIELONY LISTEK Stevia z inuliną Słodzik naturalnego pochodzenia
ZIELONY LISTEK Stevia z inuliną Słodzik naturalnego pochodzenia 140 g
10,95 zł Cena za kg: 78,21
KRÓLEWSKI Cukier puder
KRÓLEWSKI Cukier puder 400 g
2,99 zł Cena za kg: 7,48
DIAMANT Cukier trzcinowy Dark Muscovado
DIAMANT Cukier trzcinowy Dark Muscovado 500 g
10,69 zł Cena za kg: 21,38
NATURAVENA Erytrytol
NATURAVENA Erytrytol 250 g
10,99 zł Cena za kg: 43,96
DIAMANT Cukier trzcinowy nierafinowany
DIAMANT Cukier trzcinowy nierafinowany 1 kg
10,99 zł Cena za kg: 10,99
NATURAVENA Ksylitol cukier z brzozy
NATURAVENA Ksylitol cukier z brzozy 500 g
25,99 zł Cena za kg: 51,98
NATURAL LIFE Erytrytol
NATURAL LIFE Erytrytol 1 kg
34,99 zł Cena za kg: 34,99
NATURAVENA Ksylitol cukier z brzozy
NATURAVENA Ksylitol cukier z brzozy 1 kg
42,69 zł Cena za kg: 42,69
INTENSON Stevia w kryształkach
INTENSON Stevia w kryształkach 250 g
12,89 zł Cena za kg: 51,56

Opis produktu

Słodkie pieczenie Idealny składnik ciast, kremów, lukrów i polew. Udekoruje Twoje ciasta i desery. Sprawi, że domowe wypieki będą delikatne i puszyste.

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna
1700 kJ
Wartość energetyczna
400 kcal
Tłuszcz
0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
0 g
Węglowodany
100 g
w tym cukry
100 g
Białko
0 g
Sól
0 g

Obliczona wartość odżywcza

na 100g
Wartość energetyczna (kJ)
1700.00000
Wartość energetyczna (kcal)
400.00000
Tłuszcz (g)
0.00000
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)
0.00000
Węglowodany (g)
100.00000
w tym cukry (g)
100.00000
Białko (g)
0.00000
Sól (g)
0.00000

Kraj

Kraj pochodzenia
Polska

Cechy

Produkt polski
idealny do wypieków
z natury, w zgodzie ze środowiskiem

Przechowywanie

Przechowywać w suchym miejscu. Po użyciu szczelnie zamknąć.

Rodzaj przechowywania

Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia

Adres producenta

Cukrownia Środa ul. Niedziałkowskiego 27 63-000 Środa Wlkp. Wyprodukowano dla: Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o. ul. Mickiewicza 35, 60-837 Poznań www.diamant.pl

Adres internetowy

www.diamant.pl

Kontakt

Cukrownia Środa

Adres zwrotny

Cukrownia Środa ul. Niedziałkowskiego 27 63-000 Środa Wlkp. www.diamant.pl Jeśli masz pytania, życzenia, sugestie. Zadzwoń do nas! +48 61 8665061

Waga

Waga brutto
508

Marka

Diamant

Dodatkowe informacje

Więcej o produkcji w zgodzie ze środowiskiem po zeskanowaniu kodu QR lub na www.znatury.slodkielaczy.pl Instagram: slodkielaczy YouTube: slodkielaczy Facebook: slodkielaczy

Wymiar liczbowy

Wymiar liczbowy
500

Rozmiar opakowania

500

Rodzaj opakowania

Typ
Torebka

Rodzaj materiału opakowania

Oznaczenie materiału
81 - Papier i tektura/plastik

Przepisy

Babka z owocami Składniki: 250 g dowolnych owoców (jagód/borówek/porzeczek/malin), 1 szklanka oleju słonecznikowego, 1 szklanka cukru drobnego Diamant, 4 jajka (temperatura pokojowa), 100 g jogurtu naturalnego (temperatura pokojowa), 2 szklanki mąki pszennej, 1,5 łyżeczki proszku do pieczenia, cukier puder Diamant do posypania Przygotowanie: 1. Przesiać mąkę, dodać proszek do pieczenia. Utrzeć masło oraz cukier drobny Diamant mikserem na wysokich obrotach, aż do uzyskania puszystej masy. 2. Dodawać pozostałe składniki w następującej kolejności: jajka, jogurt, mąkę z proszkiem do pieczenia, kontynuując miksowanie. 3. Przemyć owoce, które zamierzamy dodać do ciasta i dobrze je osuszyć. 4. Wykładać formę ciastem małymi porcjami, pamiętając o dosypywaniu owoców. Piec w rozgrzanym do 180°C piekarniku przez około 45-50 minut, aż do "suchego patyczka". 5. Ostygniętą babkę wyłożyć z formy i posypać przed podaniem cukrem pudrem Diamant.

Informacje o recyklingu

Opakowanie
Nadające się do recyklingu

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Cukier puder.

Marka standaryzowana

Marka
Diamant

Telefon kontaktowy

+48 61 8665061

Jednostka (tekst opisowy)

g

Jednostka (specyficzna)

Jednostka (specyficzna)
Gramów

Logotypy stron trzecich - pozostały tekst

Nadaje się do recyklingu

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem