Telefon

Infolinia sklepu internetowego: (22) 428 36 66 (pn-pt 9:00-16:00)    Zamówienia telefoniczne: (22) 245 42 22 (pn-pt 9:00-15:00)

Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 300
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: (22) 428 36 66 lub napisz do nas
Koszyk
0
Ulubione
0

DIAMANT Kruszony Cukier kandyz 250 g 5907069010696

EAN: 5907069010696
Nazwa wariantu
DIAMANT Kruszony Cukier kandyz (1)
DIAMANT Kruszony Cukier kandyz (2)
DIAMANT Kruszony Cukier kandyz (1)
DIAMANT Kruszony Cukier kandyz (2)
Zadaj pytanie o przedmiot

DIAMANT Kruszony Cukier kandyz 5907069010696

7,99
Cena za kg: 31,96
pudełko 250 g
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
DODANO DO ULUBIONYCH
Proszę wypełnić wszystkie wymagane pola

Produkty podobne

DR. OETKER Drożdże suszone instant
DR. OETKER Drożdże suszone instant 7 g
1,49 zł Cena za kg: 212,86
DR. OETKER Cukier wanilinowy porcja XXL premium
DR. OETKER Cukier wanilinowy porcja XXL premium 43 g
1,48 zł Cena za kg: 34,42
WODZISŁAW Kwas cytrynowy
WODZISŁAW Kwas cytrynowy 50 g
2,39 zł Cena za kg: 47,80
GELLWE Cukier wanilinowy
GELLWE Cukier wanilinowy 30 g
0,90 zł Cena za kg: 30,00
WIODĄCA MARKA Proszek do pieczenia
WIODĄCA MARKA Proszek do pieczenia 18 g
0,49 zł Cena za kg: 27,22
DELECTA Premium Cukier ze skórką pomarańczową
DELECTA Premium Cukier ze skórką pomarańczową 15 g
2,40 zł Cena za kg: 160,00
PRYMAT Cukier z cynamonem do ciast i deserów
PRYMAT Cukier z cynamonem do ciast i deserów 15 g
1,68 zł Cena za kg: 112,00
DR. OETKER Ze świata natury Cukier ze skórką pomarańczową
DR. OETKER Ze świata natury Cukier ze skórką pomarańczową 15 g
3,19 zł Cena za kg: 212,67
WODZISŁAW Soda oczyszczona
WODZISŁAW Soda oczyszczona 450 g
9,99 zł Cena za kg: 22,20
KAMIS Proszek do pieczenia na 0,5 kg mąki
KAMIS Proszek do pieczenia na 0,5 kg mąki 15 g
1,79 zł Cena za kg: 119,33

Opis produktu

Świetliste, drobne kryształki Kruszonego Cukru Kandyzu Diamant zapewniają chrupiącą słodycz piernikom, ciastom i ciasteczkom. Stanowią oryginalne urozmaicenie deserów, sałatek owocowych i innych słodkich przysmaków. Kruszony Cukier Kandyz dodaje karmelowego aromatu różnorodnym rodzajom kawy i gorącym napojom. Doskonale sprawdza się jako dodatek do drinków. Złocistobrązowy kolor i karmelowy smak uzyskane w wyniku podgrzewania.

Wartości odżywcze

w 100 g
Wartość energetyczna
1683 kJ
Wartość energetyczna
396 kcal
Tłuszcz
0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
0 g
Węglowodany
99 g
w tym cukry
99 g
Białko
0 g
Sól
0,03 g

Obliczona wartość odżywcza

na 100g
Wartość energetyczna (kJ)
1683.00000
Wartość energetyczna (kcal)
396.00000
Tłuszcz (g)
0.00000
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)
0.00000
Węglowodany (g)
99.00000
w tym cukry (g)
99.00000
Białko (g)
0.00000
Sól (g)
0.03000

Cechy

do wypieków, deserów i kawy
wyjątkowy aromat

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Rodzaj przechowywania

Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia

Adres producenta

Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o. ul. Mickiewicza 35 60-837 Poznań

Adres internetowy

www.diamant.pl

Kontakt

Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.

Adres kontaktowy

ul. Mickiewicza 35 60-837 Poznań

Adres zwrotny

Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o. ul. Mickiewicza 35 60-837 Poznań Serwis konsumencki: tel. +48 61-8665061 www.diamant.pl www.facebook.com/diamantowa.kuchnia

Waga

Waga brutto
269

Marka

Diamant

Wymiar liczbowy

Wymiar liczbowy
250

Rozmiar opakowania

250

Rodzaj opakowania

Typ
Karton

Przepisy

Wyśmienite trójkąciki migdałowe Składniki: 250 g Kruszonego Cukru Kandyzu Diamant, 250 g płatków migdałowych, 25 g masła. Wykonanie: masło i Kruszony Cukier Kandyz włożyć na patelnię, podgrzać i rozpuścić. Dodać migdały i całość dobrze wymieszać. Masę wylać na natłuszczoną folię aluminiową, równomiernie rozłożyć i wygładzić. Nożem ponacinać trójkąciki. Po wystudzeniu lekko uderzając rozłamać na ciasteczka.

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Kruszony Cukier kandyz

Media społecznościowe

www.facebook.com/diamantowa.kuchnia

Marka standaryzowana

Marka
Diamant

Telefon kontaktowy

+48618665061

Jednostka (tekst opisowy)

g

Jednostka (specyficzna)

Jednostka (specyficzna)
Gramów

Język produktu

Język danych
polski
Główny język opisu
polski

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem