Telefon

Infolinia sklepu internetowego: (22) 428 36 66 (pn-pt 9:00-16:00)    Zamówienia telefoniczne: (22) 245 42 22 (pn-pt 9:00-15:00)

Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 300
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: (22) 428 36 66 lub napisz do nas
Koszyk
0
Ulubione
0

DR. OETKER Babka czekoladowa 365 g 5900437084527

EAN: 5900437084527
Nazwa wariantu
DR. OETKER Babka czekoladowa (1)
Zadaj pytanie o przedmiot

DR. OETKER Babka czekoladowa 5900437084527

6,81
Cena za kg: 18,66
torebka 365 g
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
DODANO DO ULUBIONYCH
Proszę wypełnić wszystkie wymagane pola

Produkty podobne

DR. OETKER Ciasto Kopiec Kreta z czekoladą
DR. OETKER Ciasto Kopiec Kreta z czekoladą 410 g
7,99 zł Cena za kg: 19,49
GELLWE Babka o smaku cytrynowym mieszanka do domowego przygotowania ciasta
GELLWE Babka o smaku cytrynowym mieszanka do domowego przygotowania ciasta 375 g
7,19 zł Cena za kg: 19,17
DR. OETKER Ciasto Czekoladowe XXL
DR. OETKER Ciasto Czekoladowe XXL 671 g
10,34 zł Cena za kg: 15,41
DELECTA Babeczki z płatkami czekolady mieszanka do wypieku ciasta
DELECTA Babeczki z płatkami czekolady mieszanka do wypieku ciasta 280 g
10,45 zł Cena za kg: 37,32
DELECTA Beza mieszanka do domowego wypieku ciasta
DELECTA Beza mieszanka do domowego wypieku ciasta 260 g
8,19 zł Cena za kg: 31,50
GELLWE Babeczki z czekoladą mieszanka do wypieku
GELLWE Babeczki z czekoladą mieszanka do wypieku 290 g
7,04 zł Cena za kg: 24,28
BEZGLUTEN Multi Mix mieszanka bezglutenowa
BEZGLUTEN Multi Mix mieszanka bezglutenowa 1 kg
19,58 zł Cena za kg: 19,58
SCHAR Mix it! Dunkel Rustykalna mieszanka mąk z gryki i nasion lnu
SCHAR Mix it! Dunkel Rustykalna mieszanka mąk z gryki i nasion lnu 1 kg
20,99 zł Cena za kg: 20,99
DELECTA Bułeczki słodkie
DELECTA Bułeczki słodkie 340 g
7,65 zł Cena za kg: 22,50
BEZGLUTEN Low-Carb Κeto Multi Mix Bezglutenowa mieszanka uniwersalna
BEZGLUTEN Low-Carb Κeto Multi Mix Bezglutenowa mieszanka uniwersalna 250 g
16,68 zł Cena za kg: 66,72

Składniki

mąka PSZENNA
cukier
5,4 % kakao o obniżonej zawartości tłuszczu
proszek do pieczenia (substancje spulchniające (difosforany, węglany sodu), mąka PSZENNA)
1,3 % czekolada w proszku (miazga kakaowa, cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator (lecytyny SOJOWE))
sól
aromaty (zawierają LAKTOZĘ)

Zalecenia dla alergików

Mleko
Zawiera
Soja
Zawiera
Pszenica
Zawiera

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza po przyrządzeniu (masło, mleko 2 % tł.) 100 g
Wartość odżywcza po przyrządzeniu (masło, mleko 2 % tł.) 1 porcja = 45 g
(%*)
Energia
1351 kJ
608 kJ
7 %
Energia
322 kcal
145 kcal
7 %
Tłuszcz
15 g
6,6 g
9 %
w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone
8,8 g
4,0 g
20 %
Węglowodany
40 g
18 g
7 %
w tym Cukry
21 g
9,6 g
11 %
Białko
6,6 g
3,0 g
6 %
Sól
0,81 g
0,36 g
6 %
Ciasto można podzielić na 16 porcji, 1 porcja = ok. 45 g
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal).

Obliczona wartość odżywcza

na 100g
Wartość odżywcza po przyrządzeniu (masło, mleko 2 % tł.) 100 g
Wartość odżywcza po przyrządzeniu (masło, mleko 2 % tł.) 1 porcja = 45 g
Wartość energetyczna (kJ)
1351.00000
608.00000
Wartość energetyczna (kcal)
322.00000
145.00000
Tłuszcz (g)
15.00000
6.60000
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)
8.80000
4.00000
Węglowodany (g)
40.00000
18.00000
w tym cukry (g)
21.00000
9.60000
Białko (g)
6.60000
3.00000
Sól (g)
0.81000
0.36000

Cechy

bez barwników
bez oleju palmowego
bez syropu glukozowego
z belgijską czekoladą

Przechowywanie

Najlepiej spożyć przed końcem: patrz spód opakowania Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Rodzaj przechowywania

Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia

Adres producenta

Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk

Adres internetowy

www.oetker.pl

Kontakt

Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.

Adres kontaktowy

ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk

Email kontaktowy

serwis@oetker.pl

Adres zwrotny

Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk Serwis Konsumenta tel.: 585 111 001 opłata zgodna z cennikiem operatora serwis@oetker.pl www.oetker.pl

Waga

Waga brutto
378

Marka

Dr. Oetker

Dodatki

Aromaty
Zawiera
Barwniki
Nie zawiera
Syrop glukozowy lub glukozowo-fruktozowy
Nie zawiera

Format oznakowania alergenów

Tłusty druk
Wielkie litery

Informacje dot. stylu życia

Nie zawiera oleju palmowego

O producencie

Dr. Oetker wspiera SOS Wioski Dziecięce

Wymiar liczbowy

Wymiar liczbowy
365

Rozmiar opakowania

365

Rodzaj opakowania

Typ
Torebka

Przepisy

Babka czekoladowa Dodaj: - 3 jaja - 100 g masła (lub 80 ml oleju) - 100 ml mleka (ok. 10 łyżek) Sposób przygotowania: 1. Przygotowanie ciasta Piekarnik nastaw na temp. 180°C (bez termoobiegu). Zawartość opakowania wsyp do miski, dodaj jaja, miękkie masło (lub olej) i mleko. Całość miksuj najpierw na niskich, potem na najwyższych obrotach przez ok. 3 min do uzyskania gładkiego ciasta. 2. Nakładanie do formy Foremkę (10 cm x 25 cm) posmaruj tłuszczem i oprósz mąką lub wyłóż papierem do pieczenia. Ciasto nałóż do foremki. 3. Pieczenie Ciasto wstaw na środkowy poziom nagrzanego piekarnika. Temperatura: 180°C Czas pieczenia: ok. 55-60 min (do suchego patyczka) Uwaga: po ok. 20 min pieczenia natnij ciasto ostrym nożem wzdłuż na głębokość ok. 1 cm. Upieczone ciasto wyjmij z formy po ok. 10 min. Po ostygnięciu udekoruj polewą Dr. Oetkera lub cukrem pudrem. Ciasto z owocami ⌀ ok. 24 cm Dodaj: - 3 jaja, - 80 ml oleju, - 100 ml mleka. - 200-250 g owoców świeżych lub mrożonych, np. malin, wiśni (bez rozmrażania)* *Zamiast owoców na cieście możesz zrobić kleksy z konfitury, powideł lub kremu czekoladowego. Sposób przygotowania: Piekarnik nastaw na temp. 180°C (bez termoobiegu). Zawartość torebki wsyp do miski, dodaj jaja, olej i mleko. Miksuj na najwyższych obrotach przez ok. 3 min do uzyskania gładkiej konsystencji. Tortownicę (⌀ 24 cm) wysmaruj tłuszczem i oprósz mąką lub wyłóż papierem do pieczenia. Przełóż do niej ciasto, na wierzchu rozłóż owoce, albo zrób kleksy z konfitury lub kremu czekoladowego. Wstaw do nagrzanego piekarnika (180°C) na 45 min i upiecz. Po upieczeniu ostudź i oprósz cukrem pudrem lub udekoruj polewą Dr. Oetkera. Smacznego! Babeczki czekoladowe 12 sztuk Dodaj: - 3 jaja, - 80 ml oleju, - 100 ml mleka, Ulubione dodatki: np. maliny, borówki, krem czekoladowy, powidła, kawałki czekolady. Sposób przygotowania: Piekarnik nastaw na temp. 180°C (bez termoobiegu). Zawartość torebki wsyp do miski, dodaj jaja, olej i mleko. Miksuj na najwyższych obrotach przez ok. 3 min do uzyskania gładkiej konsystencji. Rozłóż ciasto równomiernie w formie na babeczki wyłożonej papilotkami (po ok. 2-2,5 łyżki stołowej). Na wierzchu możesz ułożyć po 2-3 maliny, borówki lub po 1 łyżeczce kremu czekoladowego, powideł, albo kawałki czekolady. Wstaw do nagrzanego piekarnika (180°C) i piecz przez ok. 25 min. Smacznego!

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Mieszanka w proszku do wypieku babki czekoladowej.

Marka standaryzowana

Marka
Dr. Oetker

Telefon kontaktowy

585 111 001

Jednostka (tekst opisowy)

g

Jednostka (specyficzna)

Jednostka (specyficzna)
Gramów

Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć

Ciasto można podzielić na 16 porcji, 1 porcja = ok. 45 g

Liczba użyć

Liczba czynności użycia
Porcje
16

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem