Telefon

Infolinia sklepu internetowego: (22) 428 36 66 (pn-pt 9:00-16:00)    Zamówienia telefoniczne: (22) 245 42 22 (pn-pt 9:00-15:00)

Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 300
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: (22) 428 36 66 lub napisz do nas
Koszyk
0
Ulubione
0

DR. OETKER Budyń smak toffi 40 g 5900437020310

EAN: 5900437020310
Nazwa wariantu
DR. OETKER Budyń smak toffi (1)
Zadaj pytanie o przedmiot

DR. OETKER Budyń smak toffi 5900437020310

0,99
Cena za kg: 24,75
opak. 40 g
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 1,23 zł
Data zakończenia superoferty:
2024-03-30
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
DODANO DO ULUBIONYCH
Proszę wypełnić wszystkie wymagane pola

Produkty podobne

WINIARY Budyń z cukrem smak bananowy
WINIARY Budyń z cukrem smak bananowy 60 g
1,39 zł Cena za kg: 23,17
DELECTA Budyń smak czekoladowy
DELECTA Budyń smak czekoladowy 64 g
1,69 zł Cena za kg: 26,41
WODZISŁAW Budyń smak malinowy
WODZISŁAW Budyń smak malinowy 38 g
0,90 zł Cena za kg: 23,68
GELLWE Budyń smak waniliowy
GELLWE Budyń smak waniliowy 40 g
0,79 zł Cena za kg: 19,75
GELLWE Budyń smak śmietankowy
GELLWE Budyń smak śmietankowy 40 g
0,79 zł Cena za kg: 19,75
DELECTA Budyń smak krówki
DELECTA Budyń smak krówki 64 g
1,75 zł Cena za kg: 27,34
DR. OETKER Słodka Chwila Budyń smak wanilia
DR. OETKER Słodka Chwila Budyń smak wanilia 43 g
1,69 zł Cena za kg: 39,30
DR. OETKER Duet Budyń smak pieczone jabłko cynamon
DR. OETKER Duet Budyń smak pieczone jabłko cynamon 40 g
0,99 zł Cena za kg: 24,75
DR. OETKER Słodka Chwila Budyń smak makaroniki pistacjowe
DR. OETKER Słodka Chwila Budyń smak makaroniki pistacjowe 43 g
2,15 zł Cena za kg: 50,00
DR. OETKER Słodka Chwila Bydyń smak peanut butter & cookies
DR. OETKER Słodka Chwila Bydyń smak peanut butter & cookies 43 g
2,15 zł Cena za kg: 50,00

Składniki

skrobia kukurydziana
skrobia ziemniaczana
aromaty
cukier palony

Zalecenia dla alergików

Zboża zawierające gluten
Może zawierać
Mleko
Może zawierać

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza po przyrządzeniu (mleko 2 % tł.) 100 g
1 porcja = 142 g
(%*)
Energia
381 kJ
542 kJ
6 %
Energia
90 kcal
128 kcal
6 %
Tłuszcz
1,8 g
2,5 g
4 %
w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone
1 g
1,5 g
8 %
Węglowodany
16 g
22 g
8 %
w tym Cukry
9,6 g
14 g
16 %
Białko
3 g
4,3 g
9 %
Sól
0,11 g
0,15 g
3 %
Przygotowany budyń można podzielić na 4 porcje.
1 porcja = około 142 g
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).

Obliczona wartość odżywcza

na 100g
Wartość odżywcza po przyrządzeniu (mleko 2 % tł.) 100 g
1 porcja = 142 g
Wartość energetyczna (kJ)
381.00000
542.00000
Wartość energetyczna (kcal)
90.00000
128.00000
Tłuszcz (g)
1.80000
2.50000
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)
1.00000
1.50000
Węglowodany (g)
16.00000
22.00000
w tym cukry (g)
9.60000
14.00000
Białko (g)
3.00000
4.30000
Sól (g)
0.11000
0.15000

Przygotowanie i stosowanie

Na 0,5 l mleka 1. Z 0,5 l zimnego mleka odlej ćwierć szklanki i rozmieszaj w nim zawartość torebki dodając 2 łyżki (30 g) cukru. 2. Pozostałe mleko zagotuj. Do gotującego się mleka wlej rozmieszany proszek z cukrem i ciągle mieszając, zagotuj. 3. Gotowy budyń wlej do salaterek. Budyń można spożywać na ciepło lub na zimno.

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Rodzaj przechowywania

Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia

Adres producenta

DR. OETKER POLSKA SP. Z O.O., Ul. Adm. Dickmana 14/15, 80-339 Gdańsk

Adres internetowy

www.oetker.pl

Kontakt

DR. OETKER POLSKA SP. Z O.O.

Adres kontaktowy

Ul. Adm. Dickmana 14/15, 80-339 Gdańsk

Email kontaktowy

serwis@oetker.pl

Adres zwrotny

DR. OETKER POLSKA SP. Z O.O., Ul. Adm. Dickmana 14/15, 80-339 Gdańsk Serwis Konsumenta, tel.: 801 100 700 opłata zgodna z cennikiem operatora serwis@oetker.pl, www.oetker.pl

Waga

Waga brutto
42

Marka

Dr. Oetker

Format oznakowania alergenów

Tłusty druk
Wielkie litery

Dodatkowe informacje

Więcej przepisów oetker.pl

O producencie

Dr. Oetker wspiera SOS Wioski Dziecięce

Wymiar liczbowy

Wymiar liczbowy
40

Rozmiar opakowania

40

Rodzaj opakowania

Typ
Saszetka

Przepisy

Kostka toffi bez pieczenia Składniki: - 380 g herbatników - 500 g masy kajmakowej - 700 ml mleka - 100 g masła - 2 budynie smak Toffi Dr. Oetkera - 100 ml śmietanki 30 % tł. - 200 g czekolady mlecznej - 200 g solonych orzeszków ziemnych Sposób przygotowania: Formę 25x35 cm wyłóż papierem do pieczenia. Dno formy wyłóż herbatnikami. Podgrzej połowę porcji masy kajmakowej i rozsmaruj na herbatnikach. Wyłóż kolejną warstwę herbatników. 500 ml mleka przelej do garnka, dodaj drugą połowę masy kajmakowej oraz masło. Wymieszaj i zagotuj. Na końcu dodaj wymieszane w pozostałej porcji mleka budynie. Ponownie zagotuj do zgęstnienia. Jeszcze ciepły budyń przelej na ciasto, wyłóż kolejną warstwę ciasteczek. Śmietankę podgrzej i zalej nią połamaną czekoladę. Odstaw na kilka minut, po czym wymieszaj do uzyskania gładkiej konsystencji. Wylej na ciasto, posyp orzeszkami i odstaw na noc do lodówki.

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Budyń w proszku.

Marka standaryzowana

Marka
Dr. Oetker

Telefon kontaktowy

801 100 700

Jednostka (tekst opisowy)

g

Jednostka (specyficzna)

Jednostka (specyficzna)
Gramów

Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć

Przygotowany budyń można podzielić na 4 porcje.

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem