Telefon

Infolinia sklepu internetowego: (22) 428 36 66 (pn-pt 9:00-16:00)    Zamówienia telefoniczne: (22) 245 42 22 (pn-pt 9:00-15:00)

Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 300
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: (22) 428 36 66 lub napisz do nas
Koszyk
0
Ulubione
0

DR. OETKER Sernik królewski z czekoladą 520 g 5900437086057

EAN: 5900437086057
Nazwa wariantu
DR. OETKER Sernik królewski z czekoladą (1)
DR. OETKER Sernik królewski z czekoladą (2)
DR. OETKER Sernik królewski z czekoladą (1)
DR. OETKER Sernik królewski z czekoladą (2)
Zadaj pytanie o przedmiot

DR. OETKER Sernik królewski z czekoladą 5900437086057

7,55
Cena za kg: 14,52
pudełko 520 g
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
DODANO DO ULUBIONYCH
Proszę wypełnić wszystkie wymagane pola

Produkty podobne

DELECTA Duża Blacha Ciasto jogurtowe z naturalnym jogurtem mieszanka do wypieku ciasta
DELECTA Duża Blacha Ciasto jogurtowe z naturalnym jogurtem mieszanka do wypieku ciasta 640 g
8,99 zł Cena za kg: 14,05
DELECTA Biszkopt mieszanka do wypieku ciasta
DELECTA Biszkopt mieszanka do wypieku ciasta 380 g
6,57 zł Cena za kg: 17,29
DELECTA Babeczki z płatkami czekolady mieszanka do wypieku ciasta
DELECTA Babeczki z płatkami czekolady mieszanka do wypieku ciasta 280 g
10,45 zł Cena za kg: 37,32
DR. OETKER Babeczki z płatkami czekoladowymi
DR. OETKER Babeczki z płatkami czekoladowymi 300 g
6,97 zł Cena za kg: 23,23
DR. OETKER Mini Babeczki smak waniliowy z kropelkami czekolady
DR. OETKER Mini Babeczki smak waniliowy z kropelkami czekolady 250 g
9,23 zł Cena za kg: 36,92
DR. OETKER Babka czekoladowa
DR. OETKER Babka czekoladowa 365 g
6,81 zł Cena za kg: 18,66
GELLWE Babeczki borówkowe z czekoladą mieszanka do wypieku
GELLWE Babeczki borówkowe z czekoladą mieszanka do wypieku 290 g
7,04 zł Cena za kg: 24,28
SCHAR Mix it! Dunkel Rustykalna mieszanka mąk z gryki i nasion lnu
SCHAR Mix it! Dunkel Rustykalna mieszanka mąk z gryki i nasion lnu 1 kg
20,99 zł Cena za kg: 20,99
DELECTA Ślimaczki drożdżowe
DELECTA Ślimaczki drożdżowe 340 g
7,65 zł Cena za kg: 22,50
DELECTA Oryginalny sernik na zimno mieszanka do przygotowania ciasta
DELECTA Oryginalny sernik na zimno mieszanka do przygotowania ciasta 154 g
8,49 zł Cena za kg: 55,13

Opis produktu

Warto wiedzieć... Ciasta w proszku nie wymagają dodawania konserwantów, ponieważ powstały ze składników, które poddane zostały procesowi suszenia. Suszenie jest naturalną metodą utrwalania żywności.

Składniki

ciasto: mąka PSZENNA, cukier, proszek do pieczenia (mąka PSZENNA, substancje spulchniające (difosforany, węglany sodu)), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, 1 % czekolada w proszku (kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, cukier, dekstroza), aromaty (zawierają LAKTOZĘ)
masa: cukier, skrobia, aromat, sól

Zalecenia dla alergików

Mleko
Zawiera
Pszenica
Zawiera

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza po przyrządzeniu (twaróg półtłusty, margaryna) 100 g
Wartość odżywcza po przyrządzeniu (twaróg półtłusty, margaryna) 1 porcja = 92 g
(%*)
Energia
1284 kJ
1182 kJ
14 %
Energia
307 kcal
283 kcal
14 %
Tłuszcz
16 g
15 g
21 %
w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone
4,9 g
4,5 g
23 %
Węglowodany
29 g
27 g
10 %
w tym Cukry
15 g
14 g
16 %
Białko
10 g
9,6 g
19 %
Sól
0,45 g
0,41 g
7 %
Ciasto można podzielić na 16 porcji. 1 porcja = ok. 92 g
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).

Obliczona wartość odżywcza

na 100g
Wartość odżywcza po przyrządzeniu (twaróg półtłusty, margaryna) 100 g
Wartość odżywcza po przyrządzeniu (twaróg półtłusty, margaryna) 1 porcja = 92 g
Wartość energetyczna (kJ)
1284.00000
1182.00000
Wartość energetyczna (kcal)
307.00000
283.00000
Tłuszcz (g)
16.00000
15.00000
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)
4.90000
4.50000
Węglowodany (g)
29.00000
27.00000
w tym cukry (g)
15.00000
14.00000
Białko (g)
10.00000
9.60000
Sól (g)
0.45000
0.41000

Cechy

bez barwników
bez oleju palmowego
bez syropu glukozowego

Zawartość opakowania

Opakowanie zawiera:
400 g mieszanki do wypieku ciasta
120 g mieszanki do sporządzenia masy sernikowej

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Rodzaj przechowywania

Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia

Adres producenta

Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk

Adres internetowy

www.oetker.pl

Kontakt

Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.

Adres kontaktowy

ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk

Email kontaktowy

serwis@oetker.pl

Adres zwrotny

Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk Serwis Konsumenta tel.: 801 100 700 opłata zgodna z cennikiem operatora serwis@oetker.pl www.oetker.pl

Waga

Waga brutto
566

Marka

Dr. Oetker

O marce

Polecamy formy Dr. Oetker! Ø 24 cm

Dodatki

Zapachy
Zawiera
Barwniki
Nie zawiera
Syrop glukozowy lub glukozowo-fruktozowy
Nie zawiera

Format oznakowania alergenów

Tłusty druk
Wielkie litery

Dodatkowe informacje

Sernik królewski możesz przygotować na wiele sposobów. Przepisów szukaj na www.oetker.pl

O producencie

Dr. Oetker wspiera SOS Wioski Dziecięce

Wymiar liczbowy

Wymiar liczbowy
520

Rozmiar opakowania

520

Rodzaj opakowania

Typ
Pudełko

Przepisy

Dodaj do ciasta: - 80 g miękkiego masła lub margaryny - 1 jajko do masy sernikowej: - 150 g masła lub margaryny - 3 jaja - 500 g zmielonego twarogu Sposób przygotowania: 1. Przygotowanie ciasta kruchego Mieszankę do ciasta wsyp do miski, dodaj miękkie masło lub margarynę i jajko. Zagnieć ciasto do uzyskania gładkiej konsystencji. 1/4 ciasta włóż do zamrażalnika na ok. 30 min. Formę wysmaruj tłuszczem i oprósz mąką lub wyłóż papierem do pieczenia. Pozostałą częścią ciasta wylep dno formy, formując brzeg o wysokości ok. 2,5 cm. 2. Przygotowanie masy sernikowej Rozpuść masło lub margarynę i ostudź. Piekarnik nastaw na 180°C bez termoobiegu. Oddziel żółtka od białek. Mieszankę do masy sernikowej zmiksuj z żółtkami, twarogiem i rozpuszczonym masłem lub margaryną do uzyskania jednolitej masy. Ubij pianę z białek i delikatnie wymieszaj z masą serową. Gotową masę równo rozłóż na cieście. 3. Przygotowanie górnej warstwy Na warstwę serową zetrzyj resztę schłodzonego ciasta (na tarce o dużych oczkach). 4. Pieczenie Wstaw do nagrzanego piekarnika. Temperatura: ok. 180°C Czas pieczenia: ok. 70-80 min Po upieczeniu pozostaw ciasto na ok. 5 min w uchylonym piekarniku. Smacznego :)

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Mieszanka ciasta w proszku Sernik królewski z czekoladą.

Marka standaryzowana

Marka
Dr. Oetker

Telefon kontaktowy

801 100 700

Jednostka (tekst opisowy)

g

Jednostka (specyficzna)

Jednostka (specyficzna)
Gramów

Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć

Ciasto można podzielić na 16 porcji.

Liczba użyć

Liczba czynności użycia
Porcje
16

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem