Telefon

Infolinia sklepu internetowego: (22) 428 36 66 (pn-pt 9:00-16:00)    Zamówienia telefoniczne: (22) 245 42 22 (pn-pt 9:00-15:00)

Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 300
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: (22) 428 36 66 lub napisz do nas
Koszyk
0
Ulubione
0

DR. OETKER Sernik na zimno 195 g 5900437087009

EAN: 5900437087009
Nazwa wariantu
DR. OETKER Sernik na zimno (1)
Zadaj pytanie o przedmiot

DR. OETKER Sernik na zimno 5900437087009

6,99
Cena za kg: 35,85
opak. 195 g
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
DODANO DO ULUBIONYCH
Proszę wypełnić wszystkie wymagane pola

Produkty podobne

DELECTA Duża Blacha Ciasto jogurtowe z naturalnym jogurtem mieszanka do wypieku ciasta
DELECTA Duża Blacha Ciasto jogurtowe z naturalnym jogurtem mieszanka do wypieku ciasta 640 g
8,99 zł Cena za kg: 14,05
DELECTA Krówka mieszanka do domowego wypieku ciasta
DELECTA Krówka mieszanka do domowego wypieku ciasta 530 g
8,99 zł Cena za kg: 16,96
DR. OETKER Babeczki jogurtowe
DR. OETKER Babeczki jogurtowe 335 g
7,85 zł Cena za kg: 23,43
DR. OETKER Babeczki Kopce Kreta oryginalne z czekoladą
DR. OETKER Babeczki Kopce Kreta oryginalne z czekoladą 264 g
9,44 zł Cena za kg: 35,76
DR. OETKER Sernik królewski z czekoladą
DR. OETKER Sernik królewski z czekoladą 520 g
7,55 zł Cena za kg: 14,52
DR. OETKER Babka czekoladowa
DR. OETKER Babka czekoladowa 365 g
6,81 zł Cena za kg: 18,66
GELLWE Babeczki borówkowe z czekoladą mieszanka do wypieku
GELLWE Babeczki borówkowe z czekoladą mieszanka do wypieku 290 g
7,04 zł Cena za kg: 24,28
GELLWE Babeczki z czekoladą mieszanka do wypieku
GELLWE Babeczki z czekoladą mieszanka do wypieku 290 g
7,04 zł Cena za kg: 24,28
BEZGLUTEN Ekstra uniwersalna mieszanka bezglutenowa
BEZGLUTEN Ekstra uniwersalna mieszanka bezglutenowa 1 kg
20,57 zł Cena za kg: 20,57
SCHAR Mix it! Dunkel Rustykalna mieszanka mąk z gryki i nasion lnu
SCHAR Mix it! Dunkel Rustykalna mieszanka mąk z gryki i nasion lnu 1 kg
20,99 zł Cena za kg: 20,99

Składniki

cukier
żelatyna
syrop glukozowy
skrobia modyfikowana
olej palmowy
SERWATKA w proszku (z MLEKA)
emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem octowym)
regulator kwasowości (kwas cytrynowy)
białko MLEKA (zawiera LAKTOZĘ)
aromaty

Zalecenia dla alergików

Zboża zawierające gluten
Może zawierać
Mleko
Zawiera

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza po przyrządzeniu (mleko 2 % tł., serki homogenizowane waniliowe po 140 g, bez biszkoptów, owoców i galaretki) 100 g
Wartość odżywcza po przyrządzeniu (mleko 2 % tł., serki homogenizowane waniliowe po 140 g, bez biszkoptów, owoców i galaretki) 1 porcja = ok. 81 g
(%*)
Energia
595 kJ
482 kJ
6 %
Energia
141 kcal
114 kcal
6 %
Tłuszcz
3,5 g
2,8 g
4 %
w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone
2,7 g
2,2 g
11 %
Węglowodany
22 g
17 g
7 %
w tym Cukry
18 g
15 g
17 %
Białko
5,7 g
4,7 g
9 %
Sól
0,12 g
0,10 g
2 %
Sernik można podzielić na 12 porcji
1 porcja = ok. 81 g
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal).

Obliczona wartość odżywcza

na 100g
Wartość odżywcza po przyrządzeniu 100 g
Wartość odżywcza po przyrządzeniu 1 porcja = ok. 81 g
Wartość energetyczna (kJ)
595.00000
482.00000
Wartość energetyczna (kcal)
141.00000
114.00000
Tłuszcz (g)
3.50000
2.80000
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)
2.70000
2.20000
Węglowodany (g)
22.00000
17.00000
w tym cukry (g)
18.00000
15.00000
Białko (g)
5.70000
4.70000
Sól (g)
0.12000
0.10000

Cechy

bez tłuszczów utwardzonych

Przechowywanie

Najlepiej spożyć przed końcem: patrz spód torebki. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Rodzaj przechowywania

Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia

Adres producenta

Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk

Adres internetowy

www.oetker.pl

Kontakt

Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.

Adres kontaktowy

ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk

Email kontaktowy

serwis@oetker.pl

Adres zwrotny

Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk Serwis Konsumenta tel.: 585 111 001 opłata zgodna z cennikiem operatora serwis@oetker.pl www.oetker.pl

Waga

Waga brutto
208

Marka

Dr. Oetker

Dodatki

Aromaty
Zawiera
Syrop glukozowy lub glukozowo-fruktozowy
Zawiera

Format oznakowania alergenów

Tłusty druk
Wielkie litery

Dodatkowe informacje

Sernik na zimno możesz przygotować na wiele sposobów. Przepisów szukaj na www.oetker.pl

O producencie

Dr. Oetker wspiera SOS Wioski Dziecięce

Wymiar liczbowy

Wymiar liczbowy
195

Rozmiar opakowania

195

Rodzaj opakowania

Typ
Torebka

Przepisy

Sernik na zimno Dodaj: - 500 ml schłodzonego mleka i 2 serki homogenizowane po ok. 140 g lub - 600 ml schłodzonego mleka Do dekoracji: 70 g biszkoptów, owoce, galaretkę Przygotowanie Na mleku i serkach 1. Tortownicę wyłóż biszkoptami. Do wysokiego naczynia wlej 500 ml mleka. 2. Wsyp masę sernikową i miksuj 3 min na najwyższych obrotach. Dodaj 2 serki i miksuj przez 2 min. 3. Natychmiast ułóż masę na biszkoptach i wstaw do lodówki na ok. 2 godz. Wierzch ciasta możesz udekorować owocami i galaretką (zalej nią ciasto, gdy będzie lekko tężejąca). Przygotowanie Na samym mleku 1. Tortownicę wyłóż biszkoptami. Do wysokiego naczynia wlej 600 ml mleka. 2. Wsyp masę sernikową i miksuj 4 min na najwyższych obrotach. 3. Natychmiast ułóż masę na biszkoptach i wstaw do lodówki na ok. 2 godz. Wierzch ciasta możesz udekorować owocami i galaretką (zalej nią ciasto, gdy będzie lekko tężejąca). Smacznego :) Dodaj to, co lubisz! Możesz zamieniać dodatki na: - 500 ml mleka + 150 g jogurtu (np. greckiego) - 600 ml mleka + 125 g serka mascarpone - 500 ml mleka + 250 ml śmietanki 30 % tł. (bez ubijania) Przygotowanie jak w wersji na mleku i serkach. Sernik na zimno z truskawkową niespodzianką Dodaj: - 2 opakowania Galaretki truskawkowej Dr. Oetkera - 800 ml wrzącej wody - 600 ml schłodzonego mleka - 125 g serka mascarpone - 70 g biszkoptów - 300 g świeżych truskawek - Masło do wysmarowania formy 1. Galaretkę przygotuj kilka godzin wcześniej. Okrągłą formę Ø 20 cm posmaruj bardzo cienko masłem (boki i dno) i wyłóż folią spożywczą. Do wrzącej wody wsyp galaretki i dokładnie wymieszaj do ich rozpuszczenia. Odstaw do wystudzenia, a następnie wstaw na 30 min do lodówki do lekkiego zgęstnienia. Galaretkę przelej do wcześniej przygotowanej formy i schłodź w lodówce do całkowitego stężenia. 2. Formę o średnicy 24 cm wyłóż papierem do pieczenia, a na dnie ułóż biszkopty. Truskawki umyj i pokrój w plasterki. 3. Mleko wlej do wysokiego naczynia, wsyp masę sernikową i miksuj na najwyższych obrotach przez ok. 3 min. Następnie dodaj serek mascarpone i miksuj jeszcze przez ok. 2 min. Ok. 1/3 gotowej masy wyłóż na biszkopty i wyrównaj. Stężoną galaretkę wyjmij z formy, delikatnie usuwając folię i ułóż na środku masy sernikowej. Całość przykryj pozostałą częścią masy i dokładnie wypełniając po bokach wyrównaj wierzch. Udekoruj wierzch wciskając lekko w masę plasterki truskawek. Schładzaj w lodówce przez ok. 2 godz. Smacznego :)

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Mieszanka w proszku do przyrządzenia masy sernikowej.

Marka standaryzowana

Marka
Dr. Oetker

Telefon kontaktowy

585 111 001

Jednostka (tekst opisowy)

g

Jednostka (specyficzna)

Jednostka (specyficzna)
Gramów

Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć

Sernik można podzielić na 12 porcji

Liczba użyć

Liczba czynności użycia
Porcje
12

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem