Telefon

Infolinia sklepu internetowego: (22) 428 36 66 (pn-pt 9:00-16:00)    Zamówienia telefoniczne: (22) 245 42 22 (pn-pt 9:00-15:00)

Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 300
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: (22) 428 36 66 lub napisz do nas
Koszyk
0
Ulubione
0

Dr. Oetker Ze świata natury Cukier z wanilią 12 g 5900437082738

EAN: 5900437082738
Nazwa wariantu
Dr. Oetker Ze świata natury Cukier z wanilią (1)
Zadaj pytanie o przedmiot

Dr. Oetker Ze świata natury Cukier z wanilią 5900437082738

3,19
Cena za kg: 265,83
opak. 12 g
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
DODANO DO ULUBIONYCH
Proszę wypełnić wszystkie wymagane pola

Produkty podobne

DR. OETKER Kwas cytrynowy
DR. OETKER Kwas cytrynowy 20 g
1,59 zł Cena za kg: 79,50
GELLWE Proszek do pieczenia
GELLWE Proszek do pieczenia 15 g
0,55 zł Cena za kg: 36,67
WODZISŁAW Cukier wanilinowy
WODZISŁAW Cukier wanilinowy 30 g
0,75 zł Cena za kg: 25,00
GELLWE Cukier wanilinowy
GELLWE Cukier wanilinowy 30 g
0,90 zł Cena za kg: 30,00
DIAMANT Kruszony Cukier kandyz
DIAMANT Kruszony Cukier kandyz 250 g
7,99 zł Cena za kg: 31,96
DELECTA Premium Cukier ze skórką cytrynową
DELECTA Premium Cukier ze skórką cytrynową 15 g
2,29 zł Cena za kg: 152,67
DELECTA Premium Cukier ze skórką pomarańczową
DELECTA Premium Cukier ze skórką pomarańczową 15 g
2,40 zł Cena za kg: 160,00
PRYMAT Cukier z cynamonem do ciast i deserów
PRYMAT Cukier z cynamonem do ciast i deserów 15 g
1,68 zł Cena za kg: 112,00
KAMIS Proszek do pieczenia na 1 kg mąki
KAMIS Proszek do pieczenia na 1 kg mąki 30 g
2,05 zł Cena za kg: 68,33
KAMIS Proszek do pieczenia na 0,5 kg mąki
KAMIS Proszek do pieczenia na 0,5 kg mąki 15 g
1,79 zł Cena za kg: 119,33

Opis produktu

Szlachetna wanilia Bourbon z Madagaskaru jest najbardziej cenioną wanilią na świecie, a jej dodatek nadaje wypiekom i deserom niepowtarzalny, delikatny, pełny smak - wprost Ze świata natury.

Składniki

cukier
4,3 % mielone laski wanilii (w tym 0,2 % mielone laski wanilii bourbon)
2,6 % ekstrakt wanilii

Zalecenia dla alergików

Zboża zawierające gluten
Może zawierać
Mleko
Może zawierać

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna
1678 kJ /395 kcal
Tłuszcz
0,5 g
w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone
0,1 g
Węglowodany
96 g
w tym cukry
94 g
Białko
0,3 g
Sól
0,01 g

Obliczona wartość odżywcza

na 100g
Wartość energetyczna (kJ)
1678.00000
Wartość energetyczna (kcal)
395.00000
Tłuszcz (g)
0.50000
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)
0.10000
Węglowodany (g)
96.00000
w tym cukry (g)
94.00000
Białko (g)
0.30000
Sól (g)
0.01000

Cechy

z dodatkiem wanilii Bourbon z Madagaskaru
z ziarenkami wanilii

Przygotowanie i stosowanie

Doskonały do wypieków, bitej śmietany, deserów, napojów i grzanego wina. Porcja na ok. 250-300 g mąki.

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Rodzaj przechowywania

Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia

Adres producenta

Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15, 80-339 Gdańsk

Adres internetowy

www.oetker.pl

Kontakt

Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.

Adres kontaktowy

ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk

Email kontaktowy

serwis@oetker.pl

Adres zwrotny

Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk Serwis Konsumenta tel.: 801 100 700 opłata zgodna z cennikiem operatora serwis@oetker.pl www.oetker.pl

Waga

Waga brutto
14

Marka

Dr. Oetker

Format oznakowania alergenów

Tłusty druk
Wielkie litery

Wymiar liczbowy

Wymiar liczbowy
12

Rozmiar opakowania

12

Rodzaj opakowania

Typ
Saszetka

Przepisy

Przepis na Waniliową tarte z kremem mascarpone Dodaj: Spód: 200 g mąki pszennej, 130 g masła, 60 g cukru pudru, 1 żółtko, 1 łyżkę śmietanki 30 % tł. Krem: 250 ml serka mascarpone, 250 ml schłodzonej śmietanki 30 % tł., 1 opak. Cukru z wanilią Dr. Oetkera, 1 łyżkę cukru pudru, 50 g prażonych płatków migdałów, świeże owoce do dekoracji. Sposób przygotowania: 1. Wszystkie składniki spodu szybko zagnieć. Ciasto rozwałkuj na grubość ok. 5 mm i przełóż na formę do tarty Ø 23 cm, ponakłuwaj widelcem. Odstaw do lodówki na 30 min. Schłodzone ciasto wstaw do piekarnika nagrzanego do 180°C i piecz przez ok. 20 minut. 2. Zmiksuj na kremową konsystencję serek mascarpone ze schłodzoną śmietanką, a następnie dodaj Cukier z wanilią oraz cukier puder. 3. Krem przełóż na upieczony spód, a wierzch udekoruj migdałami i owocami.

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Cukier z wanilią.

Marka standaryzowana

Marka
Dr. Oetker

Podmarka

Podmarka
Ze świata natury

Telefon kontaktowy

801 100 700

Jednostka (tekst opisowy)

g

Jednostka (specyficzna)

Jednostka (specyficzna)
Gramów

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem