Telefon

Infolinia sklepu internetowego: (22) 428 36 66 (pn-pt 9:00-16:00)    Zamówienia telefoniczne: (22) 245 42 22 (pn-pt 9:00-15:00)

Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 300
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: (22) 428 36 66 lub napisz do nas
Koszyk
0
Ulubione
0

DR. OETKER Ze świata natury Cukier ze skórką pomarańczową 15 g 5900437082714

EAN: 5900437082714
Nazwa wariantu
DR. OETKER Ze świata natury Cukier ze skórką pomarańczową (1)
Zadaj pytanie o przedmiot

DR. OETKER Ze świata natury Cukier ze skórką pomarańczową 5900437082714

3,19
Cena za kg: 212,67
torebka 15 g
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
DODANO DO ULUBIONYCH
Proszę wypełnić wszystkie wymagane pola

Produkty podobne

DR. OETKER Backin Proszek do pieczenia
DR. OETKER Backin Proszek do pieczenia 30 g
0,89 zł Cena za kg: 29,67
WODZISŁAW Cukier wanilinowy
WODZISŁAW Cukier wanilinowy 30 g
0,75 zł Cena za kg: 25,00
PRYMAT Cukier z wanilią do ciast i deserów
PRYMAT Cukier z wanilią do ciast i deserów 10 g
3,99 zł Cena za kg: 399,00
Dr. Oetker Ze świata natury Cukier z wanilią
Dr. Oetker Ze świata natury Cukier z wanilią 12 g
3,19 zł Cena za kg: 265,83
Dr.Oetker Drożdże suszone instant
Dr.Oetker Drożdże suszone instant 14 g
2,65 zł Cena za kg: 189,29
DELECTA Premium Cukier smak migdałowy
DELECTA Premium Cukier smak migdałowy 15 g
2,29 zł Cena za kg: 152,67
DELECTA Cukier żelujący 2:1
DELECTA Cukier żelujący 2:1 500 g
7,19 zł Cena za kg: 14,38
AMYLON Ekologiczny cukier cytrynowy
AMYLON Ekologiczny cukier cytrynowy 20 g
1,99 zł Cena za kg: 99,50
VITALLY FOOD Bio Proszek do pieczenia
VITALLY FOOD Bio Proszek do pieczenia 15 g
1,30 zł Cena za kg: 86,67
KAMIS Drożdże suszone (6 x 8g)
KAMIS Drożdże suszone (6 x 8g) 48 g
9,99 zł Cena za kg: 208,13

Opis produktu

Aromatyczne pomarańcze, dojrzewające w pełnym słońcu włoskich gajów cytrusowych, gwarantują niepowtarzalny bukiet smaków i zapachów - wprost Ze świata natury.

Składniki

cukier
11 % skórka pomarańczowa
naturalny aromat pomarańczowy

Zalecenia dla alergików

Zboża zawierające gluten
Może zawierać
Mleko
Może zawierać

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna
1590 kJ /375 kcal
Tłuszcz
0,1 g
w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone
0 g
Węglowodany
90 g
w tym Cukry
82 g
Białko
0,1 g
Sól
0,03 g

Obliczona wartość odżywcza

na 100g
Wartość energetyczna (kJ)
1590.00000
Wartość energetyczna (kcal)
375.00000
Tłuszcz (g)
0.10000
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)
0.00000
Węglowodany (g)
90.00000
w tym cukry (g)
82.00000
Białko (g)
0.10000
Sól (g)
0.03000

Cechy

z pomarańczy z Włoch

Przygotowanie i stosowanie

Doskonały do ciast, deserów, napojów i grzanego wina. Porcja na ok. 250-300 g mąki.

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Rodzaj przechowywania

Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia

Adres producenta

Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk

Adres internetowy

www.oetker.pl

Kontakt

Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.

Adres kontaktowy

ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk

Email kontaktowy

serwis@oetker.pl

Adres zwrotny

Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk Serwis Konsumenta tel.: 801 100 700 koszt 1 impulsu poł. lokalnego serwis@oetker.pl www.oetker.pl

Waga

Waga brutto
16

Marka

Dr. Oetker

Format oznakowania alergenów

Tłusty druk
Wielkie litery

Wymiar liczbowy

Wymiar liczbowy
15

Rozmiar opakowania

15

Rodzaj opakowania

Typ
Saszetka

Przepisy

Przepis na Pomarańczowe brownie Dodaj: 200 g gorzkiej czekolady, 200 g masła, 50 g kakao, 150 g mąki pszennej, 1 łyżeczkę Proszku do pieczenia Dr. Oetkera, 350 g cukru, 1 opak. Cukru ze skórką pomarańczową Dr. Oetkera, 4 jajka. Sposób przygotowania: 1. Formę 24x28 cm wyłóż papierem do pieczenia. Nagrzej piekarnik do 180°C. 2. Czekoladę pokrusz do miski (metalowej, szklanej) ustawionej na garnku z gotującą się wodą i dodaj masło. Cały czas mieszaj aż do całkowitego rozpuszczenia. Odstaw do przestygnięcia. 3. Do osobnej miski wsyp kakao i mąkę, dodaj proszek do pieczenia, cukier oraz Cukier ze skórką pomarańczową. Dokładnie wymieszaj i połącz z rozpuszczoną czekoladą oraz masłem. Następnie wbij jajka i miksuj aż do uzyskania gładkiej konsystencji. 4. Czekoladową masę przelej do formy i wstaw do piekarnika na 25 minut. Po upieczeniu przestudź.

Marka standaryzowana

Marka
Dr. Oetker

Podmarka

Podmarka
Ze świata natury

Telefon kontaktowy

801 100 700

Jednostka (tekst opisowy)

g

Jednostka (specyficzna)

Jednostka (specyficzna)
Gramów

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem