Telefon

Infolinia sklepu internetowego: (22) 428 36 66 (pn-pt 9:00-16:00)    Zamówienia telefoniczne: (22) 245 42 22 (pn-pt 9:00-15:00)

Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 300
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: (22) 428 36 66 lub napisz do nas
Koszyk
0
Ulubione
0

KAMIS Proszek do pieczenia na 1 kg mąki 30 g 5900084272964

EAN: 5900084272964
Nazwa wariantu
KAMIS Proszek do pieczenia na 1 kg mąki (1)
Zadaj pytanie o przedmiot

KAMIS Proszek do pieczenia na 1 kg mąki 5900084272964

EAN: 5900084272964
2,05
Cena za kg: 68,33
opak. 30 g
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
DODANO DO ULUBIONYCH
Proszę wypełnić wszystkie wymagane pola

Produkty podobne

DELECTA Kwasek cytrynowy
DELECTA Kwasek cytrynowy 20 g
1,79 zł Cena za kg: 89,50
GELLWE Soda oczyszczona
GELLWE Soda oczyszczona 70 g
1,15 zł Cena za kg: 16,43
GELLWE Proszek do pieczenia
GELLWE Proszek do pieczenia 30 g
0,69 zł Cena za kg: 23,00
DELECTA Kwasek cytrynowy
DELECTA Kwasek cytrynowy 80 g
4,95 zł Cena za kg: 61,88
WODZISŁAW Cukier wanilinowy
WODZISŁAW Cukier wanilinowy 30 g
0,75 zł Cena za kg: 25,00
WIODĄCA MARKA Kwasek cytrynowy
WIODĄCA MARKA Kwasek cytrynowy 25 g
1,49 zł Cena za kg: 59,60
DR. OETKER Backin Proszek do pieczenia
DR. OETKER Backin Proszek do pieczenia 15 g
0,75 zł Cena za kg: 50,00
AMYLON Ekologiczny cukier cytrynowy
AMYLON Ekologiczny cukier cytrynowy 20 g
1,99 zł Cena za kg: 99,50
AMYLON Proszek do pieczenia ekologiczny
AMYLON Proszek do pieczenia ekologiczny 12 g
1,69 zł Cena za kg: 140,83
DR. OETKER Soda oczyszczona
DR. OETKER Soda oczyszczona 250 g
6,19 zł Cena za kg: 24,76

Składniki

substancja spulchniająca: difosforan disodowy (E450(i)), wodorowęglan sodu (E500(ii))
mąka PSZENNA

Zalecenia dla alergików

Seler
Może zawierać
Jaja
Może zawierać
Mleko
Może zawierać
Gorczyca
Może zawierać
Soja
Może zawierać
Pszenica
Zawiera

Wartości odżywcze

Średnia wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna
609 kJ / 146 kcal
Tłuszcz
0,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
0,1 g
Węglowodany
29 g
w tym cukry
0,1 g
Białko
4,1 g
Sól
41,6 g

Obliczona wartość odżywcza

na 100g
Wartość energetyczna (kJ)
609.00000
Wartość energetyczna (kcal)
146.00000
Tłuszcz (g)
0.40000
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)
0.10000
Węglowodany (g)
29.00000
w tym cukry (g)
0.10000
Białko (g)
4.10000
Sól (g)
41.60000

Cechy

podwójna porcja na 1 kg mąki

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.

Rodzaj przechowywania

Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia

Adres producenta

McCormick Polska S.A. Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska

Kontakt

McCormick Polska S.A.

Adres zwrotny

McCormick Polska S.A. Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska

Marka

Kamis

Format oznakowania alergenów

Wielkie litery

Średnia miara

Średnia miara (e)

Dodatkowe informacje

Więcej inspiracji znajdziecie na: www.kamis.pl

Wymiar liczbowy

Wymiar liczbowy
30

Rozmiar opakowania

30

Rodzaj opakowania

Typ
Saszetka

Rodzaj materiału opakowania

Oznaczenie materiału
81 - Papier i tektura/plastik

Przepisy

Ciasto czekoladowe z mlecznym kremem Czas przygotowania 60 min, czas pieczenia 35 min, porcje 8 Składniki: Ciasto: 6 jaj 180 g cukru 160 g mąki pszennej typ 450 1 łyżeczka Proszku do pieczenia Kamis 3 łyżki kakao 30 g masła 1 łyżka bułki tartej Masa: 125 ml mleka 140 g cukru 10 ml Aromatu waniliowego Kamis 250 g masła 250 g mleka w proszku Polewa: 150 g czekolady gorzkiej 6 łyżek mleka Sposób przygotowania: Ciasto: 1 Oddziel białka od żółtek. białka ubij na sztywną pianę, w połowie ubijania dodaj cukier. 2 Do ubitych białek dodaj po kolei żółtka, cały czas miksując. 3 Mąkę wymieszaj z proszkiem do pieczenia i kakao. Suche składniki połącz delikatnie z masą jajeczną. 4 Wlej do wcześniej wysmarowanej masłem i wysypanej bułką tartą tortownicy o średnicy 25 cm. 5 Piecz w nagrzanym do 170°C piekarniku przez ok.35 min, ostudź i podziel na dwie części. Masa: 1 Mleko zagotuj z cukrem i aromatem waniliowym, ostudź. 2 Miękkie masło utrzyj na puszystą masę, dodaj ostudzone mleko i mleko w proszku, dobrze wymieszaj. 3 Gotową masą przełóż biszkopt Polewa: 1 Czekoladę rozpuść z mlekiem, dobrze wymieszaj i polej wierzch ciasta. 2 Gotowe ciasto schłodź w lodówce.

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Proszek do pieczenia. Do żywności.

Marka standaryzowana

Marka
Kamis

Wymiary od dostawcy

Wysokość na półce
145
Szerokość na półce
110
Głębokość na półce
6

Waga od dostawcy

Waga brutto
33

Jednostka (tekst opisowy)

g

Jednostka (specyficzna)

Jednostka (specyficzna)
Gramów

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem