Telefon

Infolinia sklepu internetowego: (22) 428 36 66 (pn-pt 9:00-16:00)    Zamówienia telefoniczne: (22) 245 42 22 (pn-pt 9:00-15:00)

Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 300
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: (22) 428 36 66 lub napisz do nas
Koszyk
0
Ulubione
0

RYBHAND Okoń nilowy filet bez skóry rozmrożony 1 kg 2918622000000

EAN: 2918622000000
Nazwa wariantu
RYBHAND Okoń nilowy filet bez skóry rozmrożony (1)
Zadaj pytanie o przedmiot

RYBHAND Okoń nilowy filet bez skóry rozmrożony 2918622000000

58,99
Cena za kg: 58,99
1 kg
-
+
kg
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
DODANO DO ULUBIONYCH
Proszę wypełnić wszystkie wymagane pola

Produkty podobne

LAGUNA Pstrąg tęczowy patroszony świeży
LAGUNA Pstrąg tęczowy patroszony świeży 1 kg
36,99 zł Cena za kg: 36,99
LAGUNA Płat z pstrąga łososiowego
LAGUNA Płat z pstrąga łososiowego 1 kg
58,99 zł Cena za kg: 58,99
KOHLER Dorsz atlantycki Filet bez skóry rozmrożony
KOHLER Dorsz atlantycki Filet bez skóry rozmrożony 1 kg
59,99 zł Cena za kg: 59,99
DORSZ Tusze świeże
DORSZ Tusze świeże 1 kg
29,99 zł Cena za kg: 29,99
IMPERIAL-KOŁOBRZEG Okoń tusza
IMPERIAL-KOŁOBRZEG Okoń tusza 1 kg
55,99 zł Cena za kg: 55,99
LAGUNA Makrela patroszona rozmrożona
LAGUNA Makrela patroszona rozmrożona 1 kg
23,99 zł Cena za kg: 23,99
IMPERIAL-KOŁOBRZEG Karaś tusza świeży
IMPERIAL-KOŁOBRZEG Karaś tusza świeży 1 kg
24,99 zł Cena za kg: 24,99
IMPERIAL-KOŁOBRZEG Leszcz tusza
IMPERIAL-KOŁOBRZEG Leszcz tusza 1 kg
17,99 zł Cena za kg: 17,99
LAGUNA Czarniak Filet bez skóry rozmrożony
LAGUNA Czarniak Filet bez skóry rozmrożony 1 kg
39,99 zł Cena za kg: 39,99
LAGUNA Halibut tusza rozmrożony
LAGUNA Halibut tusza rozmrożony 1 kg
44,99 zł Cena za kg: 44,99

Okoń nilowy - Filet bez skóry rozmrożony

(Lates niloticus)

Producent: Rybhand Sp. z o.o. Sp.k.
Produkt rozmrożony, nie nadaje się do ponownego zamrożenia.
Metoda produkcji: złowione w wodach śródlądowych.
Obszar połowu: Jezioro Victorii FAO 01 (Uganda)/ Tanzania/Mauretania.
Narzędzie połowowe: sieci skrzelowe i podobne sieci.

Składniki

Filet z okonia.

Warunki przechowywania

Przechowywać w temperaturze: od 0°C do +3°C.

Producent/Dystrybutor

Rybhand Sp z o.o. Sp. k.
ul. Św. Ducha 118/120
63/200 Jarocin
tel. +48 62 747 32 38

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem