Telefon

Infolinia sklepu internetowego: (22) 428 36 66 (pn-pt 9:00-16:00)    Zamówienia telefoniczne: (22) 245 42 22 (pn-pt 9:00-15:00)

Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 300
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: (22) 428 36 66 lub napisz do nas
Koszyk
0
Ulubione
0

DIAMANT Dry Demerara Cukier trzcinowy nierafinowany 500 g 5907069000406

EAN: 5907069000406
Nazwa wariantu
DIAMANT Dry Demerara Cukier trzcinowy nierafinowany (1)
DIAMANT Dry Demerara Cukier trzcinowy nierafinowany (2)
DIAMANT Dry Demerara Cukier trzcinowy nierafinowany (1)
DIAMANT Dry Demerara Cukier trzcinowy nierafinowany (2)
Zadaj pytanie o przedmiot

DIAMANT Dry Demerara Cukier trzcinowy nierafinowany 5907069000406

5,99
Cena za kg: 11,98
karton 500 g
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
DODANO DO ULUBIONYCH
Proszę wypełnić wszystkie wymagane pola

Produkty podobne

SWEET TOP Słodzik w pudrze
SWEET TOP Słodzik w pudrze 150 g
11,19 zł Cena za kg: 74,60
KRÓLEWSKI Cukier drobny
KRÓLEWSKI Cukier drobny 1 kg
6,49 zł Cena za kg: 6,49
KRÓLEWSKI Cukier trzcinowy nierafinowany
KRÓLEWSKI Cukier trzcinowy nierafinowany 500 g
4,99 zł Cena za kg: 9,98
NATURAVENA Erytrytol
NATURAVENA Erytrytol 250 g
10,99 zł Cena za kg: 43,96
WIODĄCA MARKA Edulcorel Ksylitol
WIODĄCA MARKA Edulcorel Ksylitol 250 g
11,99 zł Cena za kg: 47,96
WIODĄCA MARKA Edulcorel Erytrytol
WIODĄCA MARKA Edulcorel Erytrytol 250 g
8,99 zł Cena za kg: 35,96
DIAMANT Lodowy Cukier kandyz
DIAMANT Lodowy Cukier kandyz 250 g
7,99 zł Cena za kg: 31,96
KRUGER Ksylitol
KRUGER Ksylitol 250 g
14,99 zł Cena za kg: 59,96
INTENSON Inulina z cykorii
INTENSON Inulina z cykorii 150 g
10,49 zł Cena za kg: 69,93
BIG NATURE Ksylitol
BIG NATURE Ksylitol 1 kg
39,99 zł Cena za kg: 39,99

Opis produktu

Cukier trzcinowy Diamant Dry Demerara przeznaczony jest do kawy, egzotycznych drinków oraz koktajli mleczno-owocowych. Doskonały do pieczenia ciast i ciasteczek. Jego połyskujące, grube kryształy wyśmienicie sprawdzają się jako dekoracja i efektowna posypka. Uwaga: W kartoniku dla Państwa wygody umieściliśmy woreczek strunowy. Jego szczelne zamknięcie chroni cukier przed wilgocią, zanieczyszczeniem i wysypywaniem się.

Wartości odżywcze

w 100 g
Wartość energetyczna
1700 kJ
Wartość energetyczna
400 kcal
Tłuszcz
0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
0 g
Węglowodany
100 g
w tym cukry
100 g
Białko
0 g
Sól
0,01 g

Obliczona wartość odżywcza

na 100g
Wartość energetyczna (kJ)
1700.00000
Wartość energetyczna (kcal)
400.00000
Tłuszcz (g)
0.00000
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)
0.00000
Węglowodany (g)
100.00000
w tym cukry (g)
100.00000
Białko (g)
0.00000
Sól (g)
0.01000

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po użyciu szczelnie zamknąć.

Rodzaj przechowywania

Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia

Adres producenta

Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o. ul. Mickiewicza 35 60-837 Poznań

Adres internetowy

www.diamant.pl

Kontakt

Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.

Adres kontaktowy

ul. Mickiewicza 35 60-837 Poznań

Adres zwrotny

Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o. ul. Mickiewicza 35 60-837 Poznań Serwis konsumencki: tel. +48 61-8665061 www.diamant.pl dołącz do nas www.facebook.pl/diamantowa.kuchnia

Waga

Waga brutto
531

Marka

Diamant

Wymiar liczbowy

Wymiar liczbowy
500

Rozmiar opakowania

500

Rodzaj opakowania

Typ
Karton

Przepisy

Ciasto z suszonymi morelami i migdałami Składniki: 200 g Cukru Trzcinowego Diamant Dry Demerara, 2 saszetki zielonej herbaty, 200 g suszonych moreli, 200 g masła, 3 jajka, 400 g mąki pszennej tortowej, 10 g proszku do pieczenia, 50 g płatków migdałowych, 100 g migdałów bez skórki. Herbatę zalać połową szklanki gorącej wody i odstawić do zaparzenia. Morele pokroić w kostkę, przełożyć do miski i zalać herbatą, odstawić do nasiąknięcia. Masło rozpuścić w rondelku, odstawić do ostygnięcia. Jajka rozdzielić. Białka ubić z cukrem trzcinowym Diamant Dry Demerara na gładką masę. Dodać żółtka dalej ubijając. Do jajek dodać przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia, płatki migdałów i morele. Całość delikatnie wymieszać dolewając rozpuszczone chłodne masło i przełożyć do natłuszczonej tortownicy o średnicy 22-24 cm. Na wierzchu ułożyć migdały delikatnie wciskając je w ciasto. Rozgrzać piekarnik do temp. 160°C. Ciasto wstawić do rozgrzanego piekarnika, piec około 60 minut. Sprawdzić patyczkiem, czy ciasto jest suche. Jeśli patyczek jest mokry, piec kolejne 10-15 minut. Sprawdzone przepisy na: www.diamant.pl

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Cukier trzcinowy nierafinowany

Media społecznościowe

www.facebook.pl/diamantowa.kuchnia

Marka standaryzowana

Marka
Diamant

Telefon kontaktowy

+48618665061

Jednostka (tekst opisowy)

g

Jednostka (specyficzna)

Jednostka (specyficzna)
Gramów

Język produktu

Język danych
polski
Główny język opisu
polski

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem