Telefon

Infolinia sklepu internetowego: (22) 428 36 66 (pn-pt 9:00-16:00)    Zamówienia telefoniczne: (22) 245 42 22 (pn-pt 9:00-15:00)

Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 300
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: (22) 428 36 66 lub napisz do nas
Koszyk
0
Ulubione
0

DR. OETKER Krem do karpatki 3 minuty 115 g 5900437083438

EAN: 5900437083438
Nazwa wariantu
DR. OETKER Krem do karpatki 3 minuty (1)
Zadaj pytanie o przedmiot

DR. OETKER Krem do karpatki 3 minuty 5900437083438

5,69
Cena za kg: 49,48
torebka 115 g
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
DODANO DO ULUBIONYCH
Proszę wypełnić wszystkie wymagane pola

Składniki

cukier
skrobia modyfikowana
syrop glukozowy
olej palmowy
emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem octowym)
białka MLEKA (zawierają LAKTOZĘ)
ekstrakt wanilii
żelatyna
aromaty (zawierają LAKTOZĘ)
barwnik (karoteny)

Zalecenia dla alergików

Zboża zawierające gluten
Może zawierać
Mleko
Zawiera

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza po przyrządzeniu (mleko 2 % tł.) 100 g
Wartość odżywcza po przyrządzeniu (mleko 2 % tł.) 1 porcja = 21 g
(%)
Energia
603 kJ
127 kJ
2 %
Energia
143 kcal
30 kcal
2 %
Tłuszcz
4,9 g
1 g
1 %
w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone
4,1 g
0,9 g
5 %
Węglowodany
22 g
4,5 g
2 %
w tym Cukry
13 g
2,8 g
3 %
Białko
3,2 g
0,7 g
1 %
Sól
0,11 g
0,02 g
<1 %
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).
Po przyrządzeniu kremu wystarcza na udekorowanie lub przełożenie ciasta i podzielenie go na 24 porcje.
1 porcja = około 21 g kremu.

Obliczona wartość odżywcza

na 100g
Wartość odżywcza po przyrządzeniu (mleko 2 % tł.) 100 g
Wartość odżywcza po przyrządzeniu (mleko 2 % tł.) 1 porcja = 21 g
Wartość energetyczna (kJ)
603.00000
127.00000
Wartość energetyczna (kcal)
143.00000
30.00000
Tłuszcz (g)
4.90000
1.00000
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)
4.10000
0.90000
Węglowodany (g)
22.00000
4.50000
w tym cukry (g)
13.00000
2.80000
Białko (g)
3.20000
0.70000
Sól (g)
0.11000
0.02000

Cechy

3 minuty bez gotowania
z dodatkiem ekstraktu wanilii

Przygotowanie i stosowanie

Sposób przygotowania: Przygotuj tylko: 0,4 l mleka 1. Do wysokiego naczynia wlej 400 ml mleka. 2. Wysyp zawartość torebki i miksuj przez ok. 3 minuty. Do gotowego Kremu możesz dodać: (propozycje do wyboru) - 2-3 łyżeczki kakao - 2-3 łyżki masy krówkowej (kajmaku) - 2 łyżki ajerkoniaku - 1-2 saszetki kawy cappuccino (kawę wsyp do kremu i zmiksuj) - 5-6 łyżek rumu - drobno pokrojone lub zmielone orzechy - 0,5 szklanki wiórków kokosowych + 5 łyżek amaretto

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Rodzaj przechowywania

Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia

Adres producenta

Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk

Adres internetowy

www.oetker.pl

Kontakt

Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.

Adres kontaktowy

ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk

Email kontaktowy

serwis@oetker.pl

Adres zwrotny

Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk Serwis Konsumenta tel.: 585 111 001 opłata zgodna z cennikiem operatora serwis@oetker.pl www.oetker.pl

Waga

Waga brutto
124

Marka

Dr. Oetker

Format oznakowania alergenów

Tłusty druk
Wielkie litery

O producencie

Dr. Oetker wspiera SOS Wioski Dziecięce

Wymiar liczbowy

Wymiar liczbowy
115

Rozmiar opakowania

115

Rodzaj opakowania

Typ
Saszetka

Przepisy

przepis na ciasto Karpatka Szklankę wody (250 ml) zagotuj z dodatkiem masła lub margaryny (125 g). Do wrzącej wody wsyp szklankę mąki (200 g) i dokładnie wymieszaj. Gotuj na małym ogniu, ucierając 1 min aż do utworzenia się z ciasta kuli. Ciasto wystudź, wbij kolejno 5 jajek, dokładnie ucierając mikserem. Dodaj płaską łyżeczkę Proszku do pieczenia Dr. Oetkera. Blachę z wyposażenia piekarnika wysmaruj tłuszczem, połowę ciasta rozsmaruj łyżką na ok. 3/4 długości blachy. Piekarnik rozgrzej do temp. 220°C, ciasto podpiecz 10 min. Nie otwieraj piekarnika! Następnie zmniejsz temp. do 170°C i piecz jeszcze 10-15 min. Drugą część ciasta upiecz tak samo. Wystudzone blaty ciasta przełóż Kremem do karpatki 3 minuty Dr. Oetkera.

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Mieszanka w proszku do przyrządzenia Kremu do Karpatki 3 minuty.

Marka standaryzowana

Marka
Dr. Oetker

Telefon kontaktowy

585 111 001

Jednostka (tekst opisowy)

g

Jednostka (specyficzna)

Jednostka (specyficzna)
Gramów

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem