Telefon

Infolinia sklepu internetowego: (22) 428 36 66 (pn-pt 9:00-16:00)    Zamówienia telefoniczne: (22) 245 42 22 (pn-pt 9:00-15:00)

Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 0
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: (22) 428 36 66 lub napisz do nas
Ulubione
0
Koszyk
0

DR. OETKER Kremy do tortów czekoladowy 140 g 5900437013305

EAN: 5900437013305
Nazwa wariantu
DR. OETKER Kremy do tortów czekoladowy (1)
Zadaj pytanie o przedmiot

DR. OETKER Kremy do tortów czekoladowy 5900437013305

3,88
Cena za kg: 27,71
opak. 140 g
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
DODANO DO ULUBIONYCH
Proszę wypełnić wszystkie wymagane pola

Produkty podobne

GELLWE Bita śmietana Śnieżka
GELLWE Bita śmietana Śnieżka 60 g
1,65 zł Cena za kg: 27,50
BAKALLAND Kajmak Masa krówkowa o smaku orzechowym
BAKALLAND Kajmak Masa krówkowa o smaku orzechowym 460 g
8,99 zł Cena za kg: 19,54
DR. OETKER Krem do tortów i ciast smak ajerkoniakowy
DR. OETKER Krem do tortów i ciast smak ajerkoniakowy 120 g
3,89 zł Cena za kg: 32,42
BAKALLAND Kajmak Masa krówkowa o smaku kakaowym
BAKALLAND Kajmak Masa krówkowa o smaku kakaowym 460 g
8,99 zł Cena za kg: 19,54
DR. OETKER Masa śmietanowa truskawkowa
DR. OETKER Masa śmietanowa truskawkowa 89 g
3,18 zł Cena za kg: 35,73
GELLWE Krem do tortów i ciast smak czekoladowy
GELLWE Krem do tortów i ciast smak czekoladowy 140 g
3,69 zł Cena za kg: 26,36
DELECTA Śnieżka oryginalna
DELECTA Śnieżka oryginalna 51 g
1,65 zł Cena za kg: 32,35
HELIO Masa krówkowa o smaku advocata
HELIO Masa krówkowa o smaku advocata 400 g
7,49 zł Cena za kg: 18,73
HELIO  Masa makowa z bakaliami
HELIO Masa makowa z bakaliami 850 g
9,99 zł Cena za kg: 11,75
DR. OETKER Krem do karpatki 3 minuty
DR. OETKER Krem do karpatki 3 minuty 136 g
4,69 zł Cena za kg: 34,49

Opis produktu

Krem czekoladowy do tortów i ciast gotowy w 3 minuty, łatwy i szybki sposób przygotowania a przy tym pyszny i zaskakujący efekt: - posiada stabilną, puszystą konsystencję - zawsze się udaje - intensywny smak i aromat czekolady - do przygotowania na mleku, śmietance bądź na maśle - możliwe przygotowanie wersji niskokalorycznej - do dekorowania i przekładania ciast i deserów

Składniki

cukier
syrop glukozowy
olej roślinny palmowy całkowicie utwardzony
kakao o obniżonej zawartości tłuszczu
skrobia modyfikowana
emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem octowym)
żelatyna
białka MLEKA
stabilizator (fosforany potasu)
aromat (zawiera LAKTOZĘ)
sól

Zalecenia dla alergików

Zboża zawierające gluten
Może zawierać
Mleko
Zawiera

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza po przyrządzeniu (masło, mleko 2% tł.): 100 g
1 porcja = 45 g
(%*)
Energia
1211 kJ
545 kJ
7%
Energia
292 kcal
131 kcal
Tłuszcz
21,9 g
9,9 g
14%
w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone
15,0 g
6,8 g
34%
Węglowodany
19,1 g
8,6 g
3%
w tym Cukry
15,4 g
6,9 g
8%
Białko
4,0 g
1,8 g
4%
Sól
0,16 g
0,07 g
1%
Po przyrządzeniu kremu wystarcza na przełożenie i obłożenie biszkoptu o średnicy 24 cm.
Po podzieleniu kremu na 12 porcji - 1 porcja = około 45 g.
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).

Obliczona wartość odżywcza

na 100g
1 porcja = 45 g
Wartość energetyczna (kJ)
1211.00000
545.00000
Wartość energetyczna (kcal)
292.00000
131.00000
Tłuszcz (g)
21.90000
9.90000
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)
15.00000
6.80000
Węglowodany (g)
19.10000
8.60000
w tym cukry (g)
15.40000
6.90000
Białko (g)
4.00000
1.80000
Sól (g)
0.16000
0.07000

Cechy

gotowy w 3 minuty

Przygotowanie i stosowanie

Sposób przygotowania: wersja z mlekiem 1. Do wysokiego naczynia wlej 300 ml schłodzonego mleka. 2. Zawartość torebki wsyp do mleka i miksuj całość - najpierw na niskich, a po chwili na wysokich obrotach przez ok. 3 minuty. wersja z mlekiem i masłem Utrzyj 100 g miękkiego masła na puch i dodaj je do ubitego z mlekiem Kremu (patrz pkt. 1 i 2). Połącz całość miksując przez ok. 2 minuty.

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Rodzaj przechowywania

Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia

Adres producenta

Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk

Adres internetowy

www.oetker.pl

Kontakt

Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.

Adres kontaktowy

ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk

Email kontaktowy

serwis@oetker.pl

Adres zwrotny

Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk Serwis Konsumenta tel.: 801 100 700 koszt 1 impulsu poł. lokalnego serwis@oetker.pl, www.oetker.pl

Waga

Waga brutto
146

Marka

Dr. Oetker

Format oznakowania alergenów

Tłusty druk
Wielkie litery

Wymiar liczbowy

Wymiar liczbowy
140

Pozostałe informacje

1 porcja (45 g) zawiera: energia 545 kJ 131 kcal 7%* Energia w 100 g 1211 kJ / 292 kcal *Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).

Rozmiar opakowania

140

Rodzaj opakowania

Typ
Zgrzewane

Przepisy

Przepis na Krem na babeczki - wersja z mlekiem: zmiksuj Krem z 200 ml schłodzonego mleka. - wersja ze śmietanką: ubij 250 ml zimnej śmietanki 30% tł., pod koniec ubijania dodaj Krem i połącz wszystko delikatnie.

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Krem do tortów i ciast smak czekoladowy w proszku

Marka standaryzowana

Marka
Dr. Oetker

Telefon kontaktowy

801100700

Jednostka (tekst opisowy)

g

Jednostka (specyficzna)

Jednostka (specyficzna)
Gramów

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem