Telefon

Infolinia sklepu internetowego: (22) 428 36 66 (pn-pt 9:00-16:00)    Zamówienia telefoniczne: (22) 245 42 22 (pn-pt 9:00-15:00)

Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 300
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: (22) 428 36 66 lub napisz do nas
Koszyk
0
Ulubione
0

JAMAR Ocet fermentacyjny jabłkowy 6% kwasowości 500 ml 5906716200046

EAN: 5906716200046
Nazwa wariantu
JAMAR Ocet fermentacyjny jabłkowy 6% kwasowości (1)
Zadaj pytanie o przedmiot

JAMAR Ocet fermentacyjny jabłkowy 6% kwasowości 5906716200046

8,85
Cena za litr: 17,70
butelka 500 ml
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
DODANO DO ULUBIONYCH
Proszę wypełnić wszystkie wymagane pola

Kraj

Kraj pochodzenia
Polska

Cechy

100 % naturalny
na wodzie ze źródeł jurajskich
do marynat, sosów, dipów
Produkt polski

Przygotowanie i stosowanie

Do bezpośredniego spożycia stosować w rozcieńczeniu 1:1.

Przechowywanie

Przechowywać w suchym, nienasłonecznionym miejscu, w temperaturze od 0°C do +25°C. Powstały osad jest naturalną cechą produktu i nie stanowi jego wady.

Warunki przechowywania

Min. temp. °C
0
Maks. temp. °C
25

Rodzaj przechowywania

Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia

Adres producenta

ZPS „JAMAR" Szczepaniak sp. j. Albertów 69 42-165 Lipie www.jamar.pl

Adres internetowy

www.jamar.pl

Kontakt

ZPS „JAMAR" Szczepaniak sp. j.

Adres kontaktowy

Albertów 69 42-165 Lipie

Adres zwrotny

ZPS „JAMAR" Szczepaniak sp. j. Albertów 69 42-165 Lipie www.jamar.pl

Waga

Waga brutto
736

Marka

Jamar

Wymiar liczbowy

Wymiar liczbowy
500

Pochodzenie

Tekst dowolny o pochodzeniu
Produkt polski

Rozmiar opakowania

500

Rodzaj opakowania

Typ
Butelka

Przepisy

Przepis na smażone śledzie marynowane Zalewa: - Woda - 1,5 szklanki - Ocet jabłkowy 6% Jamar - 1 szklanka - Cukier - 3,5 łyżki - Sól - 1,5 łyżeczki - Cebula - 1 sztuka - Czosnek - 2 ząbki - Gorczyca w ziarnach - 1 łyżeczka - Liście laurowe - 6 sztuk - Pieprz kolorowy - 1 łyżeczka. Składniki: - Surowe filety śledzi, płotek lub okoni - 1 kg - mąka, sól. Wykonanie: Ryby pokroić na mniejsze kawałki, obtoczyć w mące z solą i usmażyć na złoty kolor. Czosnek i cebulę obrać, pokroić w plasterki, ułożyć wraz z usmażoną rybą w słoikach. Wodę z pozostałymi przyprawami doprowadzić do wrzenia. Wlać ocet. Ostudzić zalewę. Zalać nią ryby, po równo rozdzielając przyprawy do słoiczków. Zakręcić, odstawić do lodówki na 24 godziny. Smacznego śledzika w marynacie :)

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Ocet jabłkowy 6 % kwasowości.

Marka standaryzowana

Marka
Jamar

Jednostka (tekst opisowy)

ml

Jednostka (specyficzna)

Jednostka (specyficzna)
Mililitrów

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem