Telefon

Infolinia sklepu internetowego: (22) 428 36 66 (pn-pt 9:00-16:00)    Zamówienia telefoniczne: (22) 245 42 22 (pn-pt 9:00-15:00)

Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 300
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: (22) 428 36 66 lub napisz do nas
Koszyk
0
Ulubione
0

KUCHNIA BRAWATY Pierogi ruskie 350 g 5908218900028

EAN: 5908218900028
Nazwa wariantu
KUCHNIA BRAWATY Pierogi ruskie (1)
Zadaj pytanie o przedmiot

KUCHNIA BRAWATY Pierogi ruskie 5908218900028

13,36
Cena za kg: 38,17
tacka 350 g
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
DODANO DO ULUBIONYCH
Proszę wypełnić wszystkie wymagane pola

Produkty podobne

KONSPOL Nowe Pierogi z serem twarogowym i jagodami
KONSPOL Nowe Pierogi z serem twarogowym i jagodami 230 g
8,49 zł Cena za kg: 36,91
KONSPOL Go Asia Smak Japonii Pierożki gyoza z kurczakiem
KONSPOL Go Asia Smak Japonii Pierożki gyoza z kurczakiem 230 g
8,60 zł Cena za kg: 37,39
GRZEŚKOWIAK Pierogi z kapustą i grzybami
GRZEŚKOWIAK Pierogi z kapustą i grzybami 400 g
8,04 zł Cena za kg: 20,10
KARCZMA BUKÓWKA Pierogi Ruskie
KARCZMA BUKÓWKA Pierogi Ruskie 500 g
9,13 zł Cena za kg: 18,26
VIRTU Uszka z kapustą i grzybami
VIRTU Uszka z kapustą i grzybami 400 g
7,34 zł Cena za kg: 18,35
VIRTU Pierogi z kapustą i grzybami
VIRTU Pierogi z kapustą i grzybami 1 kg
14,32 zł Cena za kg: 14,32
GALERIA SMAKÓW Pierogi z serem
GALERIA SMAKÓW Pierogi z serem 400 g
13,32 zł Cena za kg: 33,30
KOTWICA Pierogi ze szpinakiem
KOTWICA Pierogi ze szpinakiem 400 g
7,34 zł Cena za kg: 18,35
PROSTE HISTORIE Pierogi z szynką
PROSTE HISTORIE Pierogi z szynką 360 g
14,00 zł Cena za kg: 38,89
PROSTE HISTORIE Pierogi z kapustą i grzybami
PROSTE HISTORIE Pierogi z kapustą i grzybami 360 g
9,99 zł Cena za kg: 27,75

Pierogi ruskie.

• Ręcznie robione

• Bez konserwantów

Składniki

ziemniaki 35%, mąka pszenna, woda, ser biały 11%, cebula, olej rzepakowy, sól, przyprawy, pieprz.

Informacje dla alergików

Produkt może zawierać: mleko, jaja, seler.

Wartości odżywcze

w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 728 kJ / 172 kcal Tłuszcz: 3 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g Węglowodany: 30 g - w tym cukry: 1,5 g Białko: 5,8 g Sól: 0,78 g

Metoda przygotowania

Wystarczy podgrzać. Najlepiej wrzucić do wrzącej, lekko osolonej wody. Wyjąć natychmiast po wypłynięciu. Nie gotować.

Warunki przechowywania

Przechowywać w temp.: 0-6°C. Po otwarciu przechowywać nie dłużej niż 24h.

Producent/Dystrybutor

Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o., ul. Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa

Środki ostrożności

Przygotowywać bez rozmrażania. Piekarnik: rozgrzewać piekarnik przez 10 minut do temperatury 240°C (termostat 8). Usunąć folię. Umieścić danie na średniej półce w piekarniku i piec przez około 40 minut. Kuchenka mikrofalowa: wyjąć zamrożony produkt z opakowania i umieścić w niemetalowym naczyniu przeznaczonym do użycia w kuchence mikrofalowej. Przykryć i ogrzewać przy maksymalnej mocy przez 17- 20 minut, w zależności od kuchenki. Umieścić odkryte danie pod elementem grzewczym piekarnika na 2- 3 minuty aby uzyskać efekt zapieczenia. UWAGA: Dostosować podane parametry obróbki do rodzaju kuchenki/piekarnika. Należy sprawdzić stopień ugotowania przed podaniem.

Dodatkowe informacje



Numer weterynaryjny FR 14 069 022 CE

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem