Telefon

Infolinia sklepu internetowego: (22) 428 36 66 (pn-pt 9:00-16:00)    Zamówienia telefoniczne: (22) 245 42 22 (pn-pt 9:00-15:00)

Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 300
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: (22) 428 36 66 lub napisz do nas
Koszyk
0
Ulubione
0

MK Śledź w sosie pomidorowym 85 g 5904947609560

EAN: 5904947609560
Nazwa wariantu
MK Śledź w sosie pomidorowym (1)
MK Śledź w sosie pomidorowym (2)
MK Śledź w sosie pomidorowym (1)
MK Śledź w sosie pomidorowym (2)
Zadaj pytanie o przedmiot

MK Śledź w sosie pomidorowym 5904947609560

4,71
Cena za kg: 55,41
puszka 85 g
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
DODANO DO ULUBIONYCH
Proszę wypełnić wszystkie wymagane pola

Składniki

ryba - śledź* 50%
woda
koncentrat pomidorowy 11%
cukier
olej rzepakowy
ocet spirytusowy
skrobia modyfikowana
skrobia ryżowa
substancje zagęszczające (guma guar, mączka chleba świętojańskiego, alginian sodu)
sól
gorczyca biała mielona
przyprawy
barwnik (ekstrakt z papryki)
ekstrakt przypraw
*Śledź atlantycki (Clupea harengus) złowiony w Północno-Wschodnim Atlantyku (FAO 27)

Zalecenia dla alergików

Seler
Może zawierać
Zboża zawierające gluten
Może zawierać
Skorupiaki
Może zawierać
Jaja
Może zawierać
Ryba
Zawiera
Mleko
Może zawierać
Gorczyca
Zawiera
Soja
Może zawierać
Dwutlenek siarki / siarczyny
Może zawierać

Wartości odżywcze

w 100 g:
wartość energetyczna
609 kJ/ 146 kcal
tłuszcz
8,4 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe
2,0 g
węglowodany
5,2 g
- w tym cukry
5,2 g
białko
11 g
sól
0,94 g
kwasy tłuszczowe Omega-3
0,8 g

Obliczona wartość odżywcza

na 100g
Wartość energetyczna (kJ)
609.00000
Wartość energetyczna (kcal)
146.00000
Tłuszcz (g)
8.40000
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)
2.00000
Węglowodany (g)
5.20000
w tym cukry (g)
5.20000
Białko (g)
11.00000
Sól (g)
0.94000
Kwasy tłuszczowe Omega 3 (g)
0.80000

Kraj

Kraj pochodzenia
Polska

Cechy

Dobra Marka 2016 - Jakość, Zaufanie, Renoma
wysoka zawartość kwasów tłuszczowych Omega-3

Przechowywanie

Przechowywać w temp. od +4°C do +25°C, przy wilgotności względnej do 80%.

Warunki przechowywania

Min. temp. °C
4
Maks. temp. °C
25
Maks. wilgotność %
80

Rodzaj przechowywania

Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia

Adres producenta

FISH FOOD Sp. z o.o. Żeromin ul. Tuszyńska 15 95-080 Tuszyn Wyprodukowano dla: KONSHURT Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. k. ul. Korfantego 26 42-202 Częstochowa

Kontakt

KONSHURT Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. k.

Adres kontaktowy

ul. Korfantego 26 42-202 Częstochowa

Adres zwrotny

KONSHURT Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. k. ul. Korfantego 26 42-202 Częstochowa

Waga

Waga brutto
196

Marka

MK

Format oznakowania alergenów

Tłusty druk

Średnia miara

Średnia miara (e)

Wymiar liczbowy

Wymiar liczbowy
170
Masa po odsączeniu
85

Oświadczenia żywieniowe

wysoka zawartość kwasów tłuszczowych Omega-3

Pochodzenie

Tekst dowolny o pochodzeniu
Wyprodukowano w Polsce.

Pozostałe informacje

100 g zawiera energia 609 kJ 146 kcal

Rozmiar opakowania

170

Rodzaj opakowania

Typ
Puszka konserwowa

Informacje o recyklingu

Opakowanie
Nadające się do recyklingu

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Produkt rybny sterylizowany

Marka standaryzowana

Marka
MK

Jednostka (tekst opisowy)

g

Jednostka (specyficzna)

Jednostka (specyficzna)
Gramów

Język produktu

Język danych
polski
Główny język opisu
polski

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem