Telefon

Infolinia sklepu internetowego: (22) 428 36 66 (pn-pt 9:00-16:00)    Zamówienia telefoniczne: (22) 245 42 22 (pn-pt 9:00-15:00)

Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 300
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: (22) 428 36 66 lub napisz do nas
Koszyk
0
Ulubione
0

TENDER MEAT Stek z rostbefu Angus (porcja ok. 170 g) 1 kg 2905194000000

EAN: 2905194000000
Nazwa wariantu
TENDER MEAT Stek z rostbefu Angus (porcja ok. 170 g) (1)
Zadaj pytanie o przedmiot

TENDER MEAT Stek z rostbefu Angus (porcja ok. 170 g) 2905194000000

179,99
Cena za kg: 179,99
opak. 1 kg
-
+
kg
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
DODANO DO ULUBIONYCH
Proszę wypełnić wszystkie wymagane pola

Stek z rostbefu Angus (porcja ok. 170 g)

  • Kraj pochodzenia zwierząt: Urugwaj
  • Miejsce chowu: Urugwaj
  • Miejsce uboju: Urugwaj
  • Podzielono w: Polska
  • Numer partii jest numerm identyfikacyjnym grupy zwierząt


Tendermeat to dostawca mięsa premium dla restauracji i delikatesów działający na rynku już od 30 lat. Produkty dostarczane do odbiorców rynku HoReCa oraz rynku detalicznego to produkty niszowe klasy premium.

QMP
Bydło musi posiadać certyfikat krajowego systemu jakości Quality Meat Program, który przyznawany jest już cielętom i wpisywany jest do paszportu każdej certyfikowanej sztuki bydła. System uznaje tylko rasy mięsne i ich krzyżówki.

WOLNY WYBIEG
Bydło musi być hodowane w zgodzie z naturą, w stadzie, na wolnym wybiegu. Młode dłużej zostają przy karmiących mamkach co gwarantuje ich prawidłowy rozwój i większą odporność immunologiczną.

NATURALNE PASZE
Bydło musi być karmione naturalnymi paszami pochodzenia gospodarskiego lub z certyfikatem jakości. Pasza ma gwarantować zdrowy przyrost bydła dzięki kompozycji składników odżywczych dopasowanych do fazy życia danej sztuki.

OPIEKA
Bydło musi być hodowane bez użycia antybiotyków, tylko zdrowa sztuka osiąga przyrosty umięśnienia i otłuszczenia gwarantujące najwyższe parametry jakości mięsa wołowego. Każda sztuka bydła, aby utrzymać certyfikat jakości QMP musi być pod stałą opieką weterynaryjną oraz posiadać pełną dokumentację medyczną.

JAKOŚĆ
Aby zagwarantować kruchość i smakowitość mięsa powtarzalną za każdym razem system QMP wymaga młodego wieku uboju (byki do 18 miesiąca, jałówki do 24 miesiąca). Dodatkowo każdy element poddawany jest sezonowaniu min. 14 dni zanim trafi do sprzedaży.

WIARYGODNOŚĆ
Na każdej etykiecie znajduje się pełna informacja dla konsumenta: numer gospodarstwa, płeć zwierzęcia, długość sezonowania, znak certyfikatu jakości QMP gwarantujący kontrolowany w 100% proces produkcji.

Warunki przechowywania

Przechowywać w temperaturze od 0°C do +4°C. Od momentu otwarcia spożyć w ciągu 12 godzin.
Produkt chłodzony, pakowany próżniowo. Należy spożyć po obróbce cieplnej.

Producent/Dystrybutor

Tender Meat Sp. z o.o.
ul. Wolności 21
09-100 Płońsk
Tel. +48 662 69 20
www.tendermeat.pl

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem