Telefon

Infolinia sklepu internetowego: (22) 428 36 66 (pn-pt 9:00-16:00)    Zamówienia telefoniczne: (22) 245 42 22 (pn-pt 9:00-15:00)

Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 300
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Płatności przelewem bankowym
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: (22) 428 36 66 lub napisz do nas
Koszyk
0
Ulubione
0

DR. OETKER Krem do tortów i ciast smak śmietankowy 120 g 5900437013701

EAN: 5900437013701
Nazwa wariantu
DR. OETKER Krem do tortów i ciast smak śmietankowy (1)
Zadaj pytanie o przedmiot

DR. OETKER Krem do tortów i ciast smak śmietankowy 5900437013701

4,99
Cena za kg: 41,58
opak. 120 g
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
DODANO DO ULUBIONYCH
Proszę wypełnić wszystkie wymagane pola

Produkty podobne

DR. OETKER Śmietan-fix
DR. OETKER Śmietan-fix 9 g
1,29 zł Cena za kg: 143,33
BAKALLAND Masa makowa z bakaliami
BAKALLAND Masa makowa z bakaliami 850 g
10,14 zł Cena za kg: 11,93
DR. OETKER Krem do tortów i ciast smak ajerkoniakowy
DR. OETKER Krem do tortów i ciast smak ajerkoniakowy 120 g
4,99 zł Cena za kg: 41,58
GELLWE Krem do tortów i ciast smak czekoladowy
GELLWE Krem do tortów i ciast smak czekoladowy 140 g
4,39 zł Cena za kg: 31,36
GELLWE Krem do tortów i ciast smak waniliowy
GELLWE Krem do tortów i ciast smak waniliowy 120 g
4,39 zł Cena za kg: 36,58
HELIO Masa krówkowa o smaku advocata
HELIO Masa krówkowa o smaku advocata 400 g
8,18 zł Cena za kg: 20,45
HELIO Masa krówkowa o smaku czekoladowym
HELIO Masa krówkowa o smaku czekoladowym 400 g
8,18 zł Cena za kg: 20,45
HELIO Masa krówkowa słony karmel
HELIO Masa krówkowa słony karmel 400 g
8,18 zł Cena za kg: 20,45
DR. OETKER Krem do karpatki 3 minuty
DR. OETKER Krem do karpatki 3 minuty 115 g
5,69 zł Cena za kg: 49,48
DR. OETKER Masa śmietanowa cytrynowa
DR. OETKER Masa śmietanowa cytrynowa 70 g
4,22 zł Cena za kg: 60,29

Opis produktu

Dla wszystkich osób, które cenią sobie smak oraz szybkość i prostotę przygotowania. Krem śmietankowy do tortów i ciast gotowy w 3 minuty: - posiada stabilną, puszystą konsystencję - zawsze się udaje - intensywny śmietankowy smak oraz aromat - do przygotowania na mleku, śmietance, bądź maśle - możliwe przygotowanie wersji niskokalorycznej - do dekorowania i przekładania ciast i deserów

Składniki

cukier
syrop glukozowy
olej roślinny palmowy całkowicie utwardzony
skrobia modyfikowana
emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem octowym)
żelatyna
białka MLEKA
stabilizator (fosforany potasu)
aromaty
barwnik (karoteny)
sól

Zalecenia dla alergików

Mleko
Zawiera

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza po przyrządzeniu (masło, mleko 2% tł.): 100 g
1 porcja = 43 g
(%*)
Energia
1203 kJ
517 kJ
6%
290 kcal
125 kcal
Tłuszcz
22,3 g
9,6 g
14%
w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone
15,3 g
6,6 g
33%
Węglowodany
18,9 g
8,1 g
3%
tym Cukry
15,4 g
6,6 g
7%
Białko
3,4 g
1,5 g
3%
Sól
0,12 g
0,05 g
1%
Po przyrządzeniu kremu wystarcza na przełożenie i obłożenie biszkoptu o średnicy 24 cm.
Po podzieleniu kremu na 12 porcji - 1 porcja = około 43 g.
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).

Obliczona wartość odżywcza

na 100g
1 porcja = 43 g
Wartość energetyczna (kJ)
1203.00000
517.00000
Wartość energetyczna (kcal)
290.00000
125.00000
Tłuszcz (g)
22.30000
9.60000
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)
15.30000
6.60000
Węglowodany (g)
18.90000
8.10000
w tym cukry (g)
15.40000
6.60000
Białko (g)
3.40000
1.50000
Sól (g)
0.12000
0.05000

Cechy

gotowy w 3 minuty

Przygotowanie i stosowanie

Sposób przygotowania: wersja z mlekiem 1. Do wysokiego naczynia wlej 300 ml schłodzonego mleka. 2. Zawartość torebki wsyp do mleka i miksuj całość - najpierw na niskich, a po chwili na wysokich obrotach przez ok. 3 minuty. wersja z mlekiem i masłem Utrzyj 100 g miękkiego masła na puch i dodaj je do ubitego z mlekiem Kremu (patrz pkt. 1 i 2). Połącz całość miksując przez ok. 2 minuty.

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Rodzaj przechowywania

Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia

Adres producenta

Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk

Adres internetowy

www.oetker.pl

Kontakt

Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.

Adres kontaktowy

ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk

Email kontaktowy

serwis@oetker.pl

Adres zwrotny

Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk Serwis Konsumenta tel.: 801 100 700 koszt 1 impulsu poł. lokalnego serwis@oetker.pl, www.oetker.pl

Waga

Waga brutto
128

Marka

Dr. Oetker

Format oznakowania alergenów

Tłusty druk
Wielkie litery

Wymiar liczbowy

Wymiar liczbowy
120

Pozostałe informacje

1 porcja (43 g) zawiera: energia 517 kJ 125 kcal 6%* Energia w 100 g 1203 kJ / 290 kcal *Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).

Rozmiar opakowania

120

Rodzaj opakowania

Typ
Zgrzewane

Przepisy

Przepis na Krem na babeczki - wersja z mlekiem: zmiksuj Krem z 200 ml schłodzonego mleka. - wersja ze śmietanką: ubij 250 ml zimnej śmietanki 30% tł., pod koniec ubijania dodaj Krem i połącz wszystko delikatnie.

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Krem do tortów i ciast smak śmietankowy w proszku

Marka standaryzowana

Marka
Dr. Oetker

Telefon kontaktowy

801100700

Jednostka (tekst opisowy)

g

Jednostka (specyficzna)

Jednostka (specyficzna)
Gramów

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem